reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A ja byłam na poczcie i 1400 poszło sie .........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Teraz pije herbatke z miodem i właśnie dzwonił mąż. Brat ( jeden z sześciu he he ) załatwia mu fuchę. Ale mężuś bedzie musiał jechac do Wrocławia . A niech jedzie byleby sianko było :-)

Dziama to dziergaj dla moich skarpety obojetnie na czym byleby były he he. Ale z ciemnej wełny he he jak moge prosić. Kubula ma 33 nr nogi Szymus 28 . Jak wolisz to podam Ci w cm ??? Daj znać :-)

Ada duża dawke wit C przez 3 dni lub sok żurawinowy a w najgorszym wypadku 1/2 tabl furaginy albo lekarz .Biedna córcia wiem co to za ból :-(

reklama
Karolcia- biegajcie póki pogoda jeszcze nas rozpieszcza- przynajmniej u mnie dziś bardzo ładnie w mierę ciepło i słonko ładnie świeci:) Te piekności co Kasia tworzy to na stół na Chrzciny czy tak po prostu?:)
Piąteczko- co Kubulek zdziałał? a co do Twojego kopytka to mówiłam żebyś nie forsowała na początku to nie nie po co mnie słychać :p
Ada- a co np chciałabyś otworzyć?

losiczko która z nas lubi na pocztę biegać- tam zawsze zedrą z człowieka ostatnia parę kaloszy hi hi

dziama biegał i źle stanął i mu się jakoś nóżka zawinęła- wył jak nie wiem
udanego napadu:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:na pasmanterię

karolka idżcie sobie na spacerek , bo to juz pewnie ostatnie chwile słoneczka- zaraz listopad to i śniegu się nawet mozna spodziewać

a ja zrobiłam właśnie śledzia, bo zaraz sobie zażyczył dziś ziemniaczki w mundurkach i śledzia w śmietanie na obiadek

losiczko lekarka karze robić badania a nim je zrobimy to już ma mega stan zapalny. już umiem wyłapać początek i furagine daje pije tabletki żurawinowe ale jakoś średnio efekty widzę.
dziama miałam kilka pomysłów najlepszy to szkółka/ sprzedaż roślin ozdobnych. z bezrobocia mi nie dadzą pieniędzy bo powiedzieli że nie mam doświadczenia:angry:

Śledź to tak dziama średnio ale chodzi za mną takie swojskie siadłe mleczko mmmmmmmmmmmm nieznoszę tych sklepowych a za to np mleka swojskiego ni huhu tylko kartonowe heheh. Muszę przyszłej bratowej zatruć o mleczko mają jej rodzice gospodarę to czasem dostaje się cosik swojskiego

Edit- Ada każdy kiedyś to doświadczenie musi nabyć. Dzis to by wszystkich chcieli ok 25 lat po 2 kierunkach studiów z 10letnim doświadczeniem, czasowych na maxa i to najlepiej za najniższą krajową konowały

Ostatnia edycja:
reklama
dziama my mleko kupujemy od takiej znajomej- ja mogę litrami pić dosłownie- słodkie , kwaśne jakiekolwiek- no i mam twaróg robi pyszny. Bierzemy też od niej jaja - jak ja to nazywam - posrane- i szynki mają fantastyczne- nie to co nawet w najlepszym sklepie

Do góry