reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
No jestem:-)....nie myslalam ze jeszcze ktos tu zajrzy
Dziama mam nadzieje ze sie Karolcia nie pogniewa jak powiem:sorry:.......zamowila sobie Karolcia u mnie 25 serwetek z inicjalami Jagódki i do tego 5 woreczków na alkohol z data i inicjalami :-) nie oplacalo sie kupowac materialu bo tutaj sa drogie w Pl fajny kupilby za pare groszy ......wiec uszukalam gotowe serwetki z bardzo fajnego sklepu i bedziemy zaczynac haftowanie......w koncu odkurzylam moja maszinu :-D

Katy- no to masz co robić :) Działaj i koniecznie pochwalcie się efektem :) kiedy sikasz?
Pamela- wstawać tam i opowiadać:)
Małami i Paula- jak po wyjeździe weekendowym? :)
Losiczko - nadal wena i szuranko na maxa? ja coś ostatnio mało dziergam wena ma depresję jesienną i spi hehehe
jak tam cała reszta po weekendzie????
a nasze ciężarówki Kasiaes i Truskawka gdzie?
że o mamach nie wspomnę :p

edit a to zaszaleje Piateczko i też sobie zrobię namówiłaś mnie a obiecałam sobie ograniczyć kawę bo po 4-5 dziennie to przegięcie no ale jednej sie nie oprę :)

reklama
Piateczko :szok::szok::szok:tak krzyknelas ze az sie obudzilam:-D:-D:-D
Ja klawke bede pic za godzinke jak dojade do pracy bo tam pan ma zejefajny sprzet do kawy a nie to co ja......rozpuszczalke i czajnik:-D:-D:-D:-D
Dziama mysle ze nie ma sensu sikiac bo @ i tak nadejdzie a tempka dosc w miare wyglada bo biore Lutke:tak:

Widze ze tu ruch jak na krajowej 4ce:eek: .....wiec lece do pracy, pozniej wpadne;-)

A ILONKA?????
MARCIA melduj sie jak bylo????

Ostatnia edycja:
Do góry