reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziendoberek :-)

Dziama ja szyję i beczec mi sie chce :-( kużwa no...... Kupiłam głos w sobote i jedna strona ogłoszen o pracę.A o krawcowych że potrzebują to tylko 2 ogłoszenia . Człowiek pracowity wyrywa sie do pracy szycia a tu dupa :-(

Zamówiłam ostatnie materiały. Potem bede sobie szyła spokojnie żeby nie ocipiec w jesienno-zimowe dni nic nie siłe. Nie dam sie dolinie choc troszkę malutka jest.

Dziama kochanie a umiesz zrobic ciepłe skarpety na nózki moich małych chłopaków???? Zrobiłybyśmy wymianę. Skarpetki za torebeczke ( wymyslisz sobie ja Ci uszyję):-)

Katy Ty mi tu nie pierdziel :-D sikac trza i to juz pewnie jutro :) :) :) .I chce widziec te Twoje cudeńka co Karolci wyhawtujesz.

Piateczko jak nózia Twoja i synusia???

Kużwa starzeje sie:baffled: kremowałam gębulę i mi coś strzyknęło w szyji :baffled: mąż powie że znowu wymówkę sobie znalazłam :-p:-D:-p

Miłego dnia dziewczynki.

Dziękuję Wam że jesteście bo bym sie zakopała w głebokiej dziurze
ale mam radochę jak wiem że Tu wpadnę i poczytam co u Was :-):-):-)

No do dołączyłam z kubeczkiem pachnącej kawusi mmmmmmmmmmmm pycha

Dziewczyny płakać mi sie normalnie che spi.......am jak nic plener tak mi sie te zdj nie podobają że żal pl tak to jest jak sie człowiek bawi obiektywem na sesji na zlecenie :angry: no ale trudno więcej sie pobawię i jakoś bedą :)

biapl, gratuluję synusia!!!!:happy::happy::happy:

Zapraszam na zielone ciasto na dobry początek dniaZobacz załącznik 507262

My dziś lecimy załatwić becikowe w końcu. Poza tym przygotowania do chrzcin trwają. Parę rzeczy muszę kupić. Poza tym w kościele robią jakieś niepotrzebne ceregiele, co to niby trzeba przynieść żeby zostać chrzestnym... szkoda słów :crazy:

Ostatnia edycja:
Losiczko-kurna z tym szyciem ... u mnie na terenie ostatnio duzo babeczek wózki szyje ale w około czewy pełno producentów wózków dziecięcych. A jakieś ciuszki firanki itp rzeczy też Cię kręcą w sensie szycia?

A skarpety takie do butów czy do biegania bez kapci po domciu? Skarpecioszki to bardziej na drutach a ja tam szydełko jednak wolę ale cosik możemy pomyśleć jakby co
Piąteczko- który poszedł w ślad mamy i coś zmajstrował?

witam po weekendzie przeleciałam tak z grubsza wasze wpisy.
ciesze się że mały Kubuś nie płakał pod czas szczepienia dzielny kawaler
ciekawe jak tam maluch biapol ( przepraszam jak przekręciłam z pamięci piszę
losiczko nie martw się napewno się jakoś ułoży wazne że robisz to co lubisz
piąteczko fajny początek weekendu :-) ja już dawno po kawie
paula i jak tam wypad? proszę o relacje
kąty mam podobny sprzęt do kawy jak ty :-D

co do pytania co będę robić w listopadzie to jeszcze nie wiem jak nie zajdę w ciąże wcześniej to muszę czegoś szukać chciałabym coś swojego otworzyć bo mogłabym spokojnie robić i starać się o dziecko ale nie mam kasy :-(
macie jakieś sprawdzone sposoby na zapalenie pęcherza u dziecka bo już nie mam siły :-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
miałam napisać skleroza

kuba juz nóżką oki. a swoją wczoraj przeforsowałam i az się bałam później- ale okazało się o dziwo , że dziś mniej juz ją czuję- ale wciąż czuję- tez miałyście połamańce?

reklama
Do góry