reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziendoberek :-)

Dziewczynki doła mam na maksa :-(. Wczoraj dowiedziałam sie że babeczka szyje torebki tylko do końca roku i potem chyba plajta:-(. A jeszcze tydzień temu mówiła że maszynę kaletniczą mi kupi :baffled:. Ja kupiłam materiału za 500 zł :baffled: na moje torebki a żeby mnie dobic powiedziała że nie bedzie brała już moich torebek do sklepu bo wiecej mam moich niż swoich.
W sumie to na własne życzenie ma te plajtę bo ceny torebek miała astronomiczne wiec pazerność ją zgubiła.
Zostanie mi tylko poszyć torebki i wystawiać na alegro. Ale tam nie sprzedałam jeszcze żadnej torebki:-( .Płakać m sie chce bo pół roku temu miałam 2 roboty a za 2 miesiące nie bede miała żadnej :-(.

Biapl za szybki poród &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ach nie będę wam tu smęcic :-(.

Życze miłego wekendu ide sie zakopać w głebokim dole :-)

Jak macie ochote to poniżej mam linka do alegro .

reklama
Losiczko :no::no:co to za wiadomości.... kiźwa!!!! Kiedyś Lori pisała o tym abyś na własną rękę coś próbowała robić:tak: może warto coś pomyśleć, z allegro też pomysł dobry... ale wystaw więcej torebek :-)ojj nie wiem co ci doradzić:no:

dzień dobry laseczki

cóż za cudowne wieści z rana od biapl

losiczko coś się wymyśli przecież kochana-nie będzie tak źle

a my wczoraj zaliczyliśmy "bitwę pod wiedniem" - film taki sobie, w porównaniu z bitwą warszawską to właściwie , żaden. później kolacyjka i tak zeszło, że do domu dotarłam przed północą

miłej soboty kochane

Dzień dobry

Bialp &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&żeby wszystko było dobrze ale ty już pewnie urodziłaś :)))))))))

Ilonko to kto teraz następny :szok: Ja???????:baffled::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dziama nic jeszcze nie wiem bo to dziwny człowiek pewnie mi powie wieczorem że zostaje :angry:

Losiczko taki nasz los tak jak mój Piotr jak pracował to nie wiedział do czego włożyć ręce teraz cisza :no::no::no:

Miłego dnia kochane

Witam serdecznie,
jestem tu nowa. Szukałam pomocy, jakichś informacji, wsparcia i natrafiłam na to forum. Trzy tygodnie temu poroniłam. Nie umiem jeszcze jakoś się z tym pogodzić. Tak marzyliśmy z mężem o dziecku... Lekarz radzi, by gdzieś przed świętami Bożego Narodzenia zacząć się starać. Z jednej strony tak bardzo tego chce, a z drugiej tak bardzo się boję... Macie jakieś rady dla mnie? Powinnam a raczej czy mogę coś zrobić, by ta tragedia się nie powtórzyła? Bardzo cieplutko Was wszystkie pozdrawiam :*

Witaj Madzialena

po pierwsze bardzo ci współczuję :( to duża tragedia w życiu kobiety ale dużo z nas przez nią przeszło

powiem ci tylko jedno trzeba walczyć dalej !!!!!!!!!!!!! nie poddawać się
brać witaminy i być dobrej myśli a tego że to się nie powtórzy nikt ci nie zagwarantuje niestety :(((((

i tak życzę wszystkiego najlepszego i głowa do góry życie toczy się dalej

Madzialena86 witaj!Bardzo Ci współczuję.... rady hmm chyba nie ma złotej rdy w takiej sytuacji.... poprostu musisz być dzielna i sie nie poddawać. Dbaj o siebie bądź pod pieką lekarza i dbaj o siebie no i bardzo będzie nam milo jak zostaniesz z nami.
Biapl- ale wieści zaciskam kciuki i czekam z niecierpliwością na Twojego syneczka :)
AniaB -świetnie po-prostu nie wiedzieć na czym sie stoi uwielbiam takich ludzi wprost.
Piąteczko- dobrze że wieczorek milo spędzony :) pewnie zakończony serduchem co :)
Losiczko- ale lipa ;/ a może popytaj w innych sklepach? może dałoby radę żebyś gdzieś wstawiała na allegro najgorzej się chyba rozkręcić....

dziama :tak::tak::tak::tak::tak: ale za to dziś nieprzytomna jestem

madzialena witaj- jak piszą dziewczyny- trzeba dbać o siebie, starc sie dalej i dalej brnąć przez życie z podniesiona głową

ania wykop go i będzie spokój hi hi- postrasz go masą- oczywiście po dorzuceniu mojej

Dziewczyny ja wystawiam na alegro. Musicie wejsć w w moje wszystkie przedmioty sprzedajacego i mam wszystkie moje torebki. Ja sie nie dam tak łatwo bo robie to co kocham robic .I bede szyła i szyła i koniec kropka.:-)

Madzialena przykro mi z powodu straty maleństwa:-(. Trzymaj sie i nie poddawaj :-)

reklama
Hej laski
Losiczko przykro mi :-(ale moze cos sie wykluje:sorry2:.......moze powysylaj maile do roznych firm,z zapytaniem o wspolprace, poczytaj na necie o sklepach w innych okolicach w sumie moglabys szyc i wysylac gdzies dalej w PL:tak: .....albo zaprojektowac kilka takich zeby zwracaly bardziej swoja uwage, nie zrozum mnie zle :sorry2:ale sa tez osoby ktore szukja wyjatkowych torebek, Lori chyba ci juz proponowala i podawala linki :tak:Ty tworzysz torebki bardzo eleganckie i spokojne, dla osob ktore nie lubia zwracac zbytnio uwagi otoczenia na sobie ale sa tez wariaci ktorzy lubia miec cos wyjatkowego :-)......i chyba ja sie do nich zaliczam:sorry2:Zrob sobie porzadny ....jak to sie mowi reserch , moze zamow sobie metki zeby bylo wiadomo kto sie pod nimi podpisuje :-) glowa do gory bedzie dobrze :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:A ta babka jeszcze zapragnie torebki sygnowanej twoim nazwiskiem ;-)ps ty chcesz szyc tylko torebki czy moze tez inne rzeczy ???

Biapl to cie w sumie szybko zebralo:szok::-). czekamy na wiesci i powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madzialena no niestety tak jak Ania pisze nikt nie da ci gwarancji ze bedzie dobrze, musimy w to wierzyc bo bez tej wiary zycie nie mialoby juz sensu. Niektore z nas sa po kilkukrotnych poronieniach, przedwczesnych porodaach. Jeszcze inne stracily dzieciatka po porodzie i takie tez ktore po tych wszystkich przejsciach tula juz swoje malenstwa.
Wlasnie dlatego sie tu spotykamy to taka terapia grupowa dla nas wszystkich, dla tych co tego nie przeszly......zeby docenialy swoje szczescie i dla tych co maja te tragedie za soba aby nie odpuszczaly. Kazda kazdej cos daje. Sa wariatki i leniuchy, dobre duszyczki i diabelki :-D
Przezyj ta strate po swojemu, bo zapomniec sie nie da nigdy :no:z czasem poprostu nauczysz sie z tym zyc. A zyc trzeba bo jest dla kogo, meza, rodzicow, przyjaciol, dla samej siebie i dla tych dzieciatek co czekaja w kolejce na milosc....

Ostatnia edycja:
Do góry