reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziama haha dobre ..masz rację tak zrobię i tak Mu powiem:tak::-D
swoją drogą...już miałam taki kryzys na początku ciąży że na biurko choć na 5 minut główka bum i drzemka:baffled::-p
Ada no widzisz..takim śopichom widocznie nigdy dość :p

reklama
losiczko, malami, dziama ja wiem ze macie racje i sama tez jestem przeciwnikiem spania z dziecmi ale szlag mnie trafia jak uda mi sie malego uspic, dam go do lozeczka a on oczy jak piec zlotych:rofl2:

ada, m jest w nocy tak padniety przez to wstawanie o 4 ze raczej pozytku bysmy nie mieli z siebie nawzajem.:-D

karola, a jak postepy na budowie?

Paula hahah masło maslane :-p na drugi raz to ta muze podkręćcie bo sie sąsiady zgorszą :-Dhihihih....... no ale wiem o czym piszesz bo ja tez mam chlopa z doskoku niestety :baffled:
Roszpunka haha dziecko pojawia sie na swiecie to chlopina od razu laduje na kanapie w salonie :laugh2: mam nadzieje ze jednak szybko Maksiu powedruje do swojego lozeczka a maz do swojego :biggrin2: Czujny ten twój przystojniak .... :tak:
piąteczka ożesz Ty pieronie,,,, takie luksusy masz, ?????:rofl2: solarka, kosmetyczka, plowienie sie w wannie ??????/ nie za dobrze Ci czasem hehe :laugh2::laugh2:
Malami tożeś mnie teraz powaliła na kolana .....z tą Twoją oponką :laugh2::laugh2:koń by sie uśmiał :-D kurczaczku :-p
losiczka widzę ze sie rozkreciłaś , a mowisz ze nie umiesz wstawiac zdjec linkow itd a tu taki Ci chlop sam w post wskoczyl hihih :-D:-D i to jaki ..... hihihi
Paula bo chlop to inne stworzenie i trzeba prosto z mostu , bo w przeciwnym razie sam sie niczego nie domysli :sorry2:

Dziama sloneczko ja ci w ekach nie pomoge, bo jak piąteczka ma swoja tesciowa tak ja mam swoją babcię ,:sorry2:
i tak Ci powiem ze niech Bóg Ci wynagrodzi w dzieciach za ten twoj talent :tak::biggrin2: a teraz bedziesz jeszcze perfect żonka :-D spizarnia bedzie pekach w szwach za rok a męzuś bedzie tylko zacierał rączki hihi

y
yyy nie wiem co jeszcze mialam napisac.. :sorry2: psiapsuła poszla , zabrała komp.... okaże sie czy m dostanie po łbie !!!!!!!!.....dzieci dostały takie prezenty ze glowa mała .... :-D a najbardziej podoba mi sie prezencik dla Pawcia ( ciocia wyczaiła sprawę) bo kupiła takie 2 pluszaki w jedenym nad łózeczko , z pozytywka ( i baldachim sie przydał do czegoś tez hihi) bo brakowalo wlasnie takiego czegos w tym lozeczku :biggrin2: a Jas slodkosci i auto sterowane :biggrin2:

musiałam pisac 2 razy ten post bo mi wcielo :wściekła/y:

Roszpunka nie dziwie Ci sie kochanie , bo ja pewnie bym tak samo zrobiła jakby mi sie Papi tak budził przy odkładaniu do lozeczka :tak:
Karolcia a to jest plamienie czy krew ciagle ??? moze udaj sie do gina jak ciagle krew zywa leci ...

Karolcia ja mialam tak samo .... raz krew, na drugi dzien plamienie, na trzeci dzien nic a na czwarty znów krew .. dopiero od niedawna mam czysto tak naprawde ....także jesli to nie jest ciagle zywa krew to tak musi byc.... musisz sie oczyscić po prostu, a to moze trwac u jednej krotko a u innej ciagnie sie i ciagnie ... ale wiem ze to uciazliwe :-(

reklama
Karolina- wow to i tak Wam szybko poszło z tym domkiem:) jak już będzie przykryte to potem wylewki okna i druga cięższa połowa wykończeniówki ale jakoś po dacie rade.
Ilonka- nic ciotek bardziej nie cieszy niż trafione prezenty dla szkrabów :) A co do tej żonki to pewnie mi minie heheh ale póki co mam z tego mega frajdę :)
Roszpunka- ważne że masz go miejscu.
Piateczko - wypiękniłaś się tam już :p

Do góry