reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dokładnie :-) facet musi być facetem choć fajnie jest jak facet dba o siebie. Ja mojego to sie prosze żeby na wekend sie ogolił.On pyta dla kogo??? Ja na to że oczywiscie dla mnie :-):-):-).

A dziurka ( ta do góry he he ) troszke jeszcze boli ale da sie wytrzymać bez tabl :-).

Narazie spadam poszurac troszke :-):-):-)

reklama
AdaW moja mama posłała K aż kilogram tych łakoci, tak więc jeśli chcesz to już mogę Ci troszkę podesłać, żeby osłodzić Ci dzień w pracy ;-)

losiczka72 no takie te chłopiny już są, ale m.in. za to ich kochamy :-D no to good, że z dziurką OK :tak:
idź szuraj, twórz znowu coś ładnego ;-) i pogadaj z babką, która sprzedaje Twoje torebki na temat cen... ja osobiście uważam, że lepiej żeby powoli kapało, niż co z tego, że będzie się lało jak nie będzie to tak częste jak kapanie :tak: tzn. oby Wam się lało tak często jak kapie- życzę Ci tego z całego serca, ale patrząc realnie na dzisiejszy świat to może być ciężko, bo ludzie teraz liczą się z każdym groszem :tak:

losiczka i jej dziurka toż to temat na kolejne forum :-p wiesz losiczka bo wszystko trzeba wyśrodkować . Żeby dbał o siebie ale bez przesady żeby umiał ogarnąć przestrzeń wokół siebie ale nie popadał w pedantyzm, żeby wiedział jak się ubrać (w sensie dobrać co do czego żeby to fajnie wyglądało) ale znowu nie uważał się za jakiegoś kreatora mody, był mądry ale się nie wymądrzał, był towarzyski ale nie że z imprezy go nie wyciągniesz, miał poczucie humoru ale nie był głupkowaty a jak już któraś takiego znajdzie to wtedy trzeba go do jakiegoś zoo albo rezerwatu albo muzeum jako niepowtarzalny okaz :-D:-D
Paula twoja wypowiedź na temat kapania i lania u losiczki jest tak zakręcona jak sprężyna z materaca ale się uśmiałam :-D

Ostatnia edycja:
Posikałam sie ze smiechu hehe Paula dobra jestes :-D
Losiczko nie gadaj ze mąz nie przystojniacha hehehehe:-D:-D:-D

Paula oo a co wy tak razem i odzielnie????chyba nie w temacie jestem hehe

własnie siedze i wcinam tylko w pracy buuu a ta moja oponka na brzuszku juz rosnie coraz wieksza :szok:

a jak wpadne na weekend do Rybnika to tesciówka znowu nas podkarmi :szok:

Roszpunko kurdupel juz lepiej sie czuje :-p a co do spania z Maksiem to ciocia Losiczka ma rację :-)

Karolinko :* :*

AdaW ale Cię poniosło :-D gdyby mój K troszkę bardziej sprzątał po sobie "od razu" a nie jak już uzbiera się góra np. garów to mogłabym go chyba uznać za okaz z Twojego opisu :-p
K ma jeszcze lepszy zmysł architektury wnętrz ode mnie, bo ja to kompletnie nic nie potrafię sobie wyobrazić do puki nie zobaczę :zawstydzona/y:

Malami123 mieszkamy od siebie ~90km dlatego nie widujemy się na co dzień puki co
:-( stąd to razem, a jednak osobno ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula przecież faceci muszą mieć jakiś wzór do naśladowania więc dawaj tego twojego to się mu ładne lokum zrobi i będzie pokazywało a co niech się uczą :)
Malami a co wcinasz dobrego bo ja mam jabłko jeszcze kilka kawałków czekolady i pączka do kawy mąż rano mi kupił :tak: i wszystko idzie w tłuszcz.... wiadomo w jakie miejsce :laugh2:

Malami123 ja mieszkam w Bielsku, a K na śląsku dlatego oddzielnie... K chce żebym się do niego wprowadziła, bo mieszka sam, ale ja go biorę na przetrzymanie, żeby zrobił jakiś krok w przód odnośnie naszego związku :-p bo jakby wszystko pięknie, ładnie poszło, ja bym się ot tak wprowadziła to cholera wie czy by się nie poczuł za pewnie i tak ja bym mieszkała "u niego" a nie "z nim" do usranej śmierci ;-) najpierw niech się zadeklaruje :-D

AdaW to szykuj klatkę, tylko wygodną ! ;-)

Paula czyli liczysz na oświadczyny :tak: no to czekam z Tobą może trzeba mu było jakoś zasugerować żeby się zmobilizował do działania:-p a jak długi ma być wybieg w tej klatce?

reklama
Do góry