reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Jestem :-)

Babeczka odebrała torebki i zdążyła mnie :wściekła/y: bo w swojej galeri wystawiła moje torebki za 80 zł :szok::szok::szok: kużwa po co tak dużo. Ja zawsze wychodziłam z założenia że lepiej zarabia sie na ilości tzn sprzedac taniej a wiecej.

Ada Ty mi kochana siknij lepiej na tescik bo jak tylko plamisz no fasola może byc :tak::-):tak:

Roszpunko uważaj kochana bo przyzwyczaic dzieciątko do spania z mamą jest bardzo łatwo :-) a odzwyczaić trudno. Uwierz mi na słowo mówi Ci to mama która to przerabiała :-):-):-)

Piąteczko jakiś młody
przydałby Ci sie do podawania drinków w wannie he he . Oczywiscie jak mężus w pracy bedzie :-D:-D:-D. A mojemu synkowi po zdjęciu gipsu to jeszcze nóżka śmierdziała he he

reklama
Rozszpunka dziękuję dziś dla odmiany dostał mi się mój m więc spoko ( dla odmiany nie usnął w salonie przed telewizorem :tak:) ale masz ślicznego tego Maksia:-) a mąż nie czuje się zaniedbany;-)
Paula nie poddaje się co to jest tyle starań.... dlatego niedługo przeprowadzę zmasowany atak na męża i do skutku :laugh2: a jak tam chwilę spędzone z twoim lubym?
losiczko ale w piątek był negatywny. A to taki bardziej skąpy w niedziele wczoraj tak trochę i dziś nic . Bardziej niż opcja ciąży wydaje mi się prawdopodobna opcja jakiejś choroby niestety

Ostatnia edycja:
losiczka72 o życie jaki facet :szok: ja bym na Twoim miejscu nie wstawiała tutaj zdjęć męża :-) ;-)

AdaW i tak trzymaj Kochana :tak: a może losiczka72 ma rację i patrząc na te Twoje plamienia to były plamienia zagnieżdzające (podobno takie istnieją- nie wiem nie znam się jeszcze
:-p ) albooo taki skąpy okres, bo maleństwo sobie rośnie? :tak:

a co do czasu z moim K to cudownieeee :rofl2: wczoraj go pomoloestowałam (nie wiem co na to sąsiedzi hahahaha ) :-) później wypiliśmy winko po który ja jak to ja wstawiłam się, bo dużo mi nie potrzeba :zawstydzona/y: :-p a dzisiaj czekam na niego, bo będziemy gotowali obiadek ( u nas każdy ma swoją pracę w trakcie gotowania ;-))
no a po obiadku pewnie co nieco hahaha :-D bo jutro wracam do domku...
aleeee w najbliższy weekend jedziemy na nasz wspólny urodzinowy prezent do Ostravy :tak: jupiiii :-) więc na długo się nie rozstajemy- tym razem :-)

No to widzę Paula że się dzieje :-) rozumiem że deserkiem jesteś Ty;-) biedni Ci jego sąsiedzi choć muzykę podkręć żeby nie było zgorszenia w okolicy:laugh2: co robi z ludźmi tęsknota może mojego gdzieś wyśle gorzej jakby mi się spodobało:-D

AdaW mam małą konkurencję w truflach z musem śliwkowym, ale wczoraj jednak wygrałam hahaha :-) najgorsze jest to, że nawet żadne z nas nie pomyślało o tym, żeby w ogóle tą muzykę włączyć :zawstydzona/y: a swojego to koniecznie gdzieś wyślij, może jak wróci to ze zdwojoną siłą zadziała i będzie dzidziuś jak ta lala :tak:

ale tu dzisiaj piękna pogoda, aż nie chce się siedzieć w domu :no: tylko jak tak wyszłam na balkon to jednak czuć, że jest już październik, bo powietrze takie rześkie ;-)

losiczka72 a no to pewnie, ja też bym nie oddała mojego K za tamtego... na takich to fajnie popatrzeć, bo nie wiem czy miałby czas na cokolwiek innego poza siłownią, salonem piękności itp. są pewnie wyjątki, no ale raczej ciężko trafić :tak:
malutka, a jak dziurka po ząbku ? ;-)

reklama
losiczka to jest zdjęcie ducha Twojego męża . Lustro lustrem ale samopoczucie i mniemanie swoje :)
Paula pomysł z muzyką to mogę ja pisać na sucho a nie dziwota że w ferworze walki zapomniałaś o bożym świecie.... jakbyście czasem zrezygnowali z deseru na rzecz czegoś innego... możesz podesłać te rarytasy :)

Do góry