reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

zjadłam śniadanko i znowu do nas. dzisiaj mam lenia i się buntuję. nie robię nic. tylko obiad a tak leżę i czekam na rozwój sytuacji. wiem że takie nic nie robienie nie pomaga ale jak byłam aktywna to też nie podziałało.

katka wykres masz wzorcowy. nic nie mówię ale ty wiesz że zaciskam &&&&&&&&&&&&

piąteczka
obyś wróciła do nas juz bez gipsu. powodzenia

karolcia akumulatorki chyba podładowałaś na walkę z teściową. że też na dłużej nie wyjechała. ale dasz sobie z nią radę

reklama
Karola - jak dziecko nie ulewa, a do tego je spokojnie (przez sen na ogół dzieci jedzą spokojnie i nie zaciągają powietrza), to nie trzeba już tak odbijać.
Alinka od początku prawie nie była odbijana, a to dlatego, że jadła tylko podczas snu.

no dobra - teraz spokojnie- zrosło się pięknie- ale mam zakładać bandaż elastyczny jeszcze kilka tyg - jak dam radę to nawet do końca roku, uważać, brać leki- ossopan- nie tańczyć- rehabilitacje mogę robić sama w domku , bo mam warunki- hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ada no niestety nie jest chętny do wyjścia. przeciąga sie tylko w brzuszku i tyle. ja dzisiaj nie mam sił na aktywność. siedzę przed lapkiem i odpoczywam.

reklama
małami piateczka no włanie On ma plan a ja muszę ciagle byc czujna :sorry2::baffled:
Karolinka poradnia preluksacyjna to badnie bioderek dzieckaa :tak: TY pewnie juz zapisane jestes z mała prawda ????
piateczko gratki :-):-) no od razu lepiej co????:-D ale na razie zero tańców na golasa przed m hihi :-p

Ja bede potem bo zaraz wpadnie psiapsiuła :-) na torcik urodzinowy Jasia,.....jakimś cudem udało mi sie 2 kawałki uchować dla NIej i jej męza.... bo tak to by nic nie zostało :-)

Do góry