reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Kasia_es witam Kochana :-) bombonierkę przesłałam Wam co by trochę dołeczków pozakopywać i zapobiec nowym ;-)

U nas dzisiaj w Carrefour była promocja na kawę rozpuszczalną, jedna za 15,00zł a do tego druga za 1 grosz no ale jak wiadomo o 10:00 półki świeciły już pustkami
:rofl2:

hej! udało mi się tak szybko wpaść do was a tu produkcja pełna parą.

ilonka
dziękuję za przekazanie wiadomości. wszystko już wiecie. królewicz nadal uparty i nie chce wychodzić. brzuch jeszcze wysoko ale lakarz mówi ze nie zawsze musi opaść. maluch już nie taki mały. urodzę pewnie klocka ponad 4 kg i ma juz mało miejsca. szyjka już na maksa skrócona i rozpulchniona. po badaniu rozwarcie na 1 cm. teraz mogę się w każdej chwili spodziewać. a jesli nadal nic to po weekendzie mam iść do szpitala na ktg a 15.10 rano stawić się na odział i będą wywoływać. ale bardzo liczę że nie doczekam tej przyjemności. może w niedziele tak jak mam termin Olek zdecyduje się wyjść

martuś jak fajnie ze się pokazałaś. no i nie uciekaj nam już. wiem ze bywaja dołki ale po to tu jesteśmy aby i w takich chwilach być razem.
kochana miłego weekendu na wsi i w poniedziałek się melduj

witam nowe dziewczyny. mam nadzieję że zagościcie na dłużej

katka no widziałam tempkę twoją. skok że szok :szok:. teraz zaciskam kciuki za lipcowego maluszka

rozia
fajny wózek. najważniejsze że wybrany. ja od początku chciałam Lareta tylko dylemat był z kolorem

kasiaes jak masz glukozę to tylko z nią idziesz i ci na miejscu zrobią. dziewczyną pozwalali wdusić cytrynę więc mozesz sobie zabrać, chociaż u mnie się nie zgodzili w laboratorium. ale nie było to złe.

więcej później popiszę bo obiad muszę robić. buziaki

Witam Dziewczynki popoludniowo!ilonko. gratki dla Jasienka :* kasia es:no dr.powiedzial oby do poniedzialku,bo zaczyna sie 38 tydzien,a maly juz 2900wazy i juz niebylby wczesniaczkiem ;)a Ty tez jeszcze tylko 2 tygodnie i ta piekna 3 na przodzie ;)a potem to juz z gorki ;)witam nowe staraczki:)rozgosccie sie prosze,ale tak na dobre ;)katy b dzieki za zaproszenie na grupe:)ja dzis ledwo sie z wyrka zwleklam...wieje u nas bardzo...musze chyba jakas zupine z warzywkami ukrecic,bo mam jakos ochote straszna :)w nocy prawie nie spie,bo mnie miednica boli,ze hej...zelazo biore nadal i te tabletki dopochwowe do niedzieli...losiczko oby przestalo bolec...a jak tam truskafffka?dziama a na weekend kochanie Twoje bedzie? ;)malami pozdrowki sle i nie znikaj na tak dlugo ;)a agnes bidulka chyba sie jeszcze nam pokula...ale czemu ten termin na 15 dopiero nie rozumiem...po kim te chlopaki forumowe takie uparte,wszystkie przenoszone oprocz Pawcia ilonki;)a reszta takie maminsynki chyba ;)ciekawe jak z moim bedzie? ;)pozdrawiam Was Wszystkie,ktore pominelam,albo zapomnialam ;)budyn ciazowy tak zwany;)milego weekendu Wam Wszystkim :)biore sie za zupine,bo M wroci dzis wczesniej z pracy...

Ada wiem wiem :-):-):-) ja tam fochów nie strzelam :-) no chyba że mężowi hi hi. A wiesz co Ci powiem ze prawdą jest małe dzieci mały problem duże duży. Ja naprawde nie miałam z chłopakami za dużo problemów ale najwięcej przejmuję sie tymi dużymi. Bo to jest tak. Jak ma prace to czy ja utrzyma :sorry2: czy wróci cały z imprezy :sorry2: czy grzeczny itp typu piwko , papieroski :sorry2: i dużo tego jest by wymienic. Ale taki nasz los matek nawet jak bedą miały po 40 lat a ja dożyje to sie bede przejmowała. A w domu mam tylko 2 najmłodszych bo starsi poszli sobie na kawalerke. Pracują Mati jako kierowca cięzarówki Domino jako kucharz.

Kubula juz pojechał .W domu nastała błoga cisza :-)

biapl lekarz mówi że oni maksymalnie 10 dni po terminie trzymają. ja mam na niedziele 7.10 termin. więc dał mi jeszcze tydzień czasu aby młody sam się zdecydował i jak nie to 15.10 na wywołanie. póki co wszystko z maluchem ok, przepływy ok wygodnie mu w brzuszku wiec każe czekać. lepiej aby się samemu zaczęło niż wywoływać

Wiem mam brata 20 lat i wiem jak to z nim jest a to telefon mu padnie a wy się martwcie a to wyjechał w delegacje i też strach. No to będziesz miała ciszę do tworzenia o ile mały nie będzie rozrabiał. A Szymon chodzi do przedszkola czy go nie posyłasz?

reklama
Ło ale się ruch zrobił :) az miło wejść i mieć co nadrabiać. :)
Agnes- kurka jeszcze 10dni myślałam że wcześniej Cię wezmą no ale trudno może Oluś sam się zdecyduje
Ada- co do różnicy wieku to nie ma reguły i to żadnej, ile ludzi tyle opinii :) Ja np najlepszy kontakt mam z 11lat starszym bratem.
Bia.pl- niestety dzisiejszy weekend osobno- pracuję czasem fotki pstrykam teraz akurat mam wesele 2dniowe więc z moją miłościom nr 2 czas będę spędzać :)

Do góry