reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula tak a dokładnie to sie jeszcze nie urodził hihihi... bo własnie 11 minut temu 3 lata temu dostałam pierwszy skurcz a urodziłam o 16;15 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziama no ja wiem , wiem słoneczko tak sobie jaja z Ciebie robiłam a co........:-):-):-):-):-D:-D:-D z tą masą to coś sie wykombinuje :tak::tak::tak:

no proszę kto sie tu zjawił Małami...... TY to masz tu częsciej przebywać !!!!!!!!!!!!!!!!!!! My tu jesteśmy na dobre i złe chyba o tym juz zapomniałaś :-:)-:)-:)-:)-:)-(

i ja witam nową staraczkę :-D:-D:-D:-D ale sie tłum u nas robi :-):-):-) super !!!!!!!!!!!!!!!! Tylko mam nadzieje ze nie bedzie jak zawsze, ktoś sie pojawia a potem sie wszystko ucina bez powiadomienia :-:)-:)-:)-(

reklama
No cóż mogę powiedzieć mieszkam okolice Krakowa w domu z teściowa to znaczy ona na dole my u góry dość niezależnie od siebie, od pięciu lat mężatka córka Julka lat 4 z hakiem chodzi drugi rok do przedszkola obecnie od czterech cykli z mężem się staramy o małego członka rodziny ale bez żadnych rezultatów. Czekam na nadejście @ bo miała być wczoraj ale nie ma a zazwyczaj robiła niespodzianki przychodząc wcześniej niż później ale test robiłam dzisiaj i niestety nic :( w poprzedniej ciąży było prawie bezobjawowo i szybko zaszłam więc jest to dla mnie dość stresujące jak tak dalej pójdzie będę musiała się przebadać dokładniej ale nie chcę na razie panikować bo dopiero stres będzie.

Mała mi :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ilonko po dupce chudziutkiej ;-) chcesz???? A swoją drogą jak juz sie wbijesz w sexi bielizne to szybciutko wbijesz sie w tabelke nr 2 he he :-D:-D:-D gwarantuje Ci to he he.

Witamy nową staraczke tzn już 2 :-)

A ja wymęczyłam gołąbki na obiadek :-p:-p:-p zapraszam :-p:-p:-p

Własnie dzwoniła ciocia :-) zabiera Kubule do siebie do niedzieli tzn dzisiaj hura mama i tata sie wyśpią :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witamy nową staraczke tzn już 2 :-)

A ja wymęczyłam gołąbki na obiadek :-p:-p:-p zapraszam :-p:-p:-p

Własnie dzwoniła ciocia :-) zabiera Kubul edo siebie do niedzieli tzn dzisiaj hura mama i tata sie wyśpią :-D:-D:-D

Ja również witam ! Cokolwiek byś z tymi gołąbkami nie robiła przynajmniej masz już obiad ja dopiero coś muszę wymyślić i zrobić
Czyli chata wolna no proszę :) jaki weekend fajny się szykuje

reklama
dziama :-p:-p:-p:-p
Paula szybki to on był ale nie taki lekki niestety :-p:-p:-p
losiczka. ja chce, ja, ja,ja ..........:-):-):-) uwielbiam gołąbki ( hmmmmmmm zresztą czego ja nie lubie :cool2::cool2::sorry2::sorry2::baffled: hehe ) ohoho.,.... prawie wolna chata .........bedzie sie działo :-D:-D:-D
taaaaaaaaaaaaaa......... nie wasze doczekanie az ja wskoczę do tej 2 tabelki a jeśli tak sie stanie w najbliższych 4 latach to marnie mój m skończy ......

Do góry