reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katy bo chyba Ty pytałaś, byłąm w kotlinie będkowskiej i jeszcze jakiejś tam, ale nie pamiętam... Ale fakt faktem trochę się namęczyłam, bo cały dzień spacerowaliśmy...

Roszpunko tylko problem w tym,że z tańszych, to ja nigdzie rozmiaru nie moge na siebie znaleźć :-( Aczkolwiek i tak nie kupuje tych najdroższych, bo znalazłam polską firmę, tylko ona ma mało ładnych niestety, ale cóż... Trezba sobie radzić :-)
Super,że weselicho sie udało i jednak sie wybawiłaś :-D:-D:-D

Truskafffka niezły agent z tego Twojego Matiego :-D:-D:-D

zmykam, będę później :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Rozia, a szukałaś kiedyś w tesco? Nie wiem od jakich obwodów zaczyna się tam rozmiarówka, ale mają duże miseczki przy małych obwodach. :tak: Też jestem fanką porządnej bielizny, wolę kupić drożej a porządnie, ale na czas ciąży nie warto. Tym bardziej że ten rozmiar się zmienia z miesiąca na miesiąc:shocked2:

hej! jednak nie daje rady długo na słońcu wysiedzieć. a co to będzie dalej. jeszcze 3 miesiące przede mną. cóż pozostanie mi siedzenie w domku.

roszpunka cieszę się że weselicho się udało a ty się wybawiłaś

truskaffka wasz młody jest niezły. no i zazdroszcze tego wypadu nad morze. my w tym roku chyba nigdzie nie pojedziemy bo nie dałabym rady. dobrze że mieszkamy w domku pod miastem i mogę korzystać z ogródka

piąteczka no to teraz &&&&&&&&& za dobre wyniki

karolcia no to jeszcze tydzień i bye bye teściowa

karola kup mamusi dobre buty
papa.gif
żeby mogła iść sobie daleko i szybko nie wrócić

to ja dam na msze- taka dwugodzinna

albo zacznę jeździć walcem
10_1_132.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ilona dobrze że nie jesteś całkiem odcięta od świata ;) udanego zakupu nowego lapika
Jane liczę że się pochwalisz trochę fotkami :)
Karolina tydzień bez teściowej...bezcenne :cool2:
Rozia lepszego samopoczucia życzę
Katy hehe niezły plan na poniedziałek, będziesz moim wzorem do naśladowania :p
Domiśka, jak masz okazję, to brykaj na L4, odpoczniesz, naładujesz akumulatorki i lepiej wam będzie ;)
Piąteczko &&& za zielone światło do boboseksów ;)
u was jest jaskinia, u nas dziupla:-D
Roszpunka no to się wybawiliście, Maksi będzie roztańczony ;)
ja z młodym na sześć dni przed porodem byłam na weselu i to jeszcze za świadka robiłam:-D
Agnes :) ogródek to jest to co tygryski w taką pogodę lubią najbardziej ;)

Axa a wy juz macie imie dla niunki???
Ilonka a ty nie mozesz zadzwonic do gina i sie zapytac czy to cos niepokoajcego???:tak:
Agnes masz racje domnek to cos wspanialego pomysl sobie ze juz w przyszlym roku ty i twoje malenstwo bedziecie tam urzedowac :tak:
Piateczka czyli nie tylko ja sobie lubie pospac:cool2:................a kiedy robisz ta liste badan??
Truskaffka ale masz malego madrale .....ma chlopak leb na karku:-D
Roszpunka mowisz ze weselicho fajne? To dobrze, ale ci zazdroszcze tego siedzenia w basenie ;-)
Rozia to nie szalej ty juz pomalutku sie ograniczaj z takimi ekscesami, chociiaz przebywac na swiezym powietrzu to samam radosc:tak:
Karolcia kup jej bilet w jedna strone:-D.....albo postaraj sie ja z kims zesfatac to sie kobiecina swoim zyciem zajmie a nie bedzie waszego urzadzac :tak:

reklama
piąteczka no to sobie fajnie pospałas,, raz na jakis czas sie kazdemu nalezy !!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze wyniki wyjda OK i szybko zaczniecie bobosexy :-)
Roszpunka jeszcze raz napisze ze świetne ubranka kupiłas dla Maksia no i te butki dla siebie wypas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tak czekam az u mnie na osiedlu otworza lumpa z udzieza z angli, juz wystawa zrobiona, ubranka wiszą wiec mam nadzieje ze lada dzien otworzą i cos dokupie fajnego dla siebie czy malucha.,,
zabawa udana - a to najwazniejsze ze nie siedziałas tylko sie wybawiłas , Maksiowi pewnie bylo jak w raju jak mama tak wykołysała ,,,,,,,,,, a Maksiu reaguje na muzyke ????????
Co do tej wydzieliny to nie wiem naprawde czy to czop czy nie........ ehh pewnie i ja pochodze sobie do terminu nawet z rozwarciem.......!!!!!!!!!!!!!!!!
truskaffka ale cwaniaczek z małego hehe........ ale zazdroszczę tego wyjazdu,.,,, nie wiem czy pisałas ale gdzie dokładnie sie wybieracie ???????????? wybacz sklerozie .......jesli juz pisałas...:-p co do kompa to ciort wie czy nam dadzą na raty......takze sie okaze w praniu........ale mam nadzieje ze tak bo bez kompa to czasem jak bez reki :szok::rofl2::sorry:
agnes lepiej sie chować w cień w taki skwar tym bardziej w naszym stanie :tak:
karolina a to bedzie laba bez tesciówki ..co prawda krótka ale zawsze to cos ;-)

widać moje sygnaturki ??????????????????????????? bo u mnie ich nie ma pod postem............:shocked2::eek::crazy:

Katy tak jak pisałam wiele razy, chodze na nfz nie prywatnie takze nie mam takich przywileji aby sobie wydzwaniać do gina - niestety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a i tak pewnie by mi kazał sie nie męczyć , a w razie boli przyjechac na IP ,,,,

Ostatnia edycja:
Do góry