reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

mania dokładnie, ale czego Oni nie napszą ale zarobić i sprzedać!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze jednak dzieciątko bedzie zdrowe, bo przeciez lekarze mogą sie mylić !!!!!!!!!!!!!!!! Dużo siły i wiary życzę !!!!!!!!!!

reklama
mania w klasie mojego syna jest dziewczynka, która urodziła się z przepukliną. Tylko ona miała ( chyba to się tak nazywa)- rdzeniowo mózgową. Jest fajna , inteligenta i rządzi resztą. A do szkoły integracyjnej chodzi tylko dlatego, że ma zapewnioną rehabilitację bez jeżdżenia po klinikach. Więc będzie wszystko ok kochana

Na wizyty chodziłam prywatnie i byłam zadowolona z lekarza. Usg robił za każdym razem,jak czegoś nie był pewnien to kazał mi przyjść jeszcze raz za jakiś tydz (bezpłatnie). Faktem jest,że dzidzia cały czas ułożona jest pośladkowo i dołu praktycznie niby nie było widać. Dlatego też do dzisiejszego dnia nie wiemy czy będziemy mieli córcię czy synka...Nie powiem...to są najgorsze chwile w naszym życiu! Ale nie pozostaje nam nic więcej jak tylko czekać na rozwiązanie. Będę rodzić przez cesarkę w 36tyg. Nie mogę chodzić dłużej bo dzidzi może być za ciasno i może uszkodzić worek przepuklinowy.

Piąteczka u mojej pociechy podejrzewają w odcinku krzyżowo-lędźwiowej. Niby to szczęście w nieszczęściu,bo mniej jest powikłań.

Ostatnia edycja:
Wiem, że to nie to samo, ale mojej kuzynce lekarka powiedziała, że dziecko ma jakąś narośl na szyi. Okazało się później, że mała miała tyle tłuszczyku, że fałdki na szyjce się zrobiły.

mania, dziwne że nie było wcześniej widać czy cewa nerwowa jest zamknięta. Może to rzeczywiście jakaś pomyłka...
Przepukliny są różne i mają różny wpływ na dzieciątko. Trzeba się teraz modlić, żeby wasze Maleństwo było jak najbardziej sprawne. Nie można się załamywać, tylko robić wszystko żeby pomóc maleństwu. :tak:

karolina, widzę że łobuziara rzeczywiście nie miała ochoty pozować:-) Super pamiątki będziecie mieć:tak:

Moja lista na szczęście pomału się kurczy. Już bym chciała wykreślić z niej wszystko i spokojnie czekać na Maksia:tak::tak::tak: Czekam tylko na egzamin za tydzień, a potem oddaję się w pełni kupowaniu, praniu, prasowaniu, sprzątaniu i przygotowaniom do porodu:-D

reklama
Witajcie, wpadam tylko na chwilkę, żeby wstawić fotki i znikam, bo pracy full :szok::szok::szok:!!!
2012-06-14.3.jpg2012-06-14.1.jpg2012-06-14.2.jpg

Miłego dzionka laseczki, przepraszam, że na razie nie odpisuję, ale ciągle jestem pod wrażeniem wczorajszych wieści i muszę się ogarnąć ;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Do góry