reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Pamiętam, że Lori dowiedziała się o swoich kurczaczkach w 9tc, też były tak przytulone, że nie dało się ich razem zobaczyć, tylko osobno:-) No właśnie,ciekawe co u niej...
kasia, niesamowite:-)

Ilona, te kojce rzeczywiście są super. Są bezpiecznie, to fakt. Teraz są takie z przewijakami, półkami itd w komplecie, lepsze niż drewniane łóżeczka.
Ja za tą pościel "od teściowej" zapłaciłam 119 zł, więc nie tak dużo.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny!
Jestem tu nowa i od razu mam pytanie do Roszpunki.
Pisałam do Ciebie na maila z zapytaniem o wózek. Widziałam,że dodałaś zdjęcia spacerówki,ale napisz mi proszę,czy to był dobry zakup?

Kasiu najważniejsze aby wszystko było z maluszkami dobrze,,,, zeby sobie spokojnie i zdrowo rosły :-) Widzisz raz a porządnie ,,,,,, :-) a teraz własnie moja przyjaciółka ( kazała CI pogratulować ) sie troszkę obawia ze moze i ona miec bliżniaki po tym CLO od Ciebie hihii :-) co prawda tempka jej idzie ciągle w góre a ma juz termin @ ale nadal nic nie wiadomo!!!!!

Roszpunka te z przewijakami i półeczkami są droższe a i mnie jakoś te kolorki nie wszystkie pasują, za szare nijakie, a to co wysłałam link bardzo mi sie podoba, no a przewijak to ja mam i zwykły taki na łózeczko i taki specjalny do kojca jeszcze po Jasiu takze fajnie by było jakbym znalazła tą półeczke osobno do kupienia , ale nie moge znaleść :(
Ta Twoja posciel bardzo mi sie podoba !!!!!!!!!!!! no i tania !!!!!!! :-)

mania, zmieniłaś konto?? Dziś zastanawiałam się nad tym podnóżkiem. Patrzyłam dziś na dziecko koleżanki i stwierdziłam, że taki maluch nie dosięgnie nogami do tego podnóżka. Takie maleńkie dziecko nawet nie da rady siedzieć ze zwisającymi nogami. :tak: A lżejsza spacerówka sprawdza się lepiej jak dziecko jest większe, każda mamusia ci to powie. Ta rama plus siedzisko to jest jednak ciężar. A te małe spacerówki mają cienkie rurki i właściwie tylko kawałek materiału do siedzenia dla dziecka.
Nie chcę ci nic sugerować. Nie wiem jak wózek będzie się sprawdzał w terenie. Sama mam nadzieję, że dobrze. :tak:

GRACO KOJEC.PODRÓŻNY.CONTOUR PRESTIGE APPLE RATY (2402668650) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to jest boskie, ale cena zwala z nóg trochę...:baffled:

ha ha. a jak losiczka lub ja machniemy sobie mnogo? to dopiero by była jazda! np trojaczki he he. miałybyśmy drużynę koszykówki i to z rezerwowymi:szok:

Roszpunka niestety muszę patrzeć na cenę. Ten wózeczek jest ładny i w dodatku ma wszystko co bym chciała. Ja mam termin na początek lipca (trochę wymuszony) i myślę,że spacerówkę będę używać dopiero na wiosnę. Może do tej pory dziecko będzie mialo już dość długie nóżki i dosięgnie do podnóżka ;)

Witam
Ja tylko na chwilkę . Chciałam oznajmić ,że wróciliśmy dziś do domku,mały jest słodki i grzeczny, może jutro znajdę chwilkę,żeby was choć troszkę nadrobić.
Pozdrawiam serdecznie

reklama
Ten kojec przepiękny :-)
Kontaktowałam się z byłą użytkowniczką takiego wózka. Pisała,że ogólnie jest ok tylko miała problem z odbezpieczaniem gondoli i innych części. Aaaaa....i jej maluch wypadł dwa razy ze spacerówki,ale nie wiem z jakiego powodu. Może pasy nie takie???

Do góry