reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Kasia !!!!!!!!!!!!!!!!!!! no ładnie:szok: super he he, a ty się bałaś:-D:-D ale piękna stymulacja clo była :-p:-p

Piąteczko no pyszny koktajl :-) nie ma jak to tajniki mamuśki;-) szybko na nogi
postawią

Katy a co to za pyszności???? robisz:-) a lutką nie rób sobie kłopotu Ilonka i Kasia podeślą mi trochę tabletek:-)

za co dziewczynki DZIĘKUJĘ bardzo:-):-) naprawdę

Roszpunka co się dzieje???? że humorku brak, mam nadzieję że to chwilowe:tak:

Truskafffka szkoda gadać codo wizyty...

Ilona z tym kurierem to nieźle wyszło!!!!!! też bym się wściekła:wściekła/y:
Co do gina to szkoda gadać, trudno.... zobaczymy co dalej:-)

O ironio - być u gina i wyjść praktycznie z niczym, do tego zapłacić...

Ostatnia edycja:
reklama
kasia es dawaj tu fotę maluchów
bliznieta.gif

Roza kurcze nie fajnie, naprawde z tym lekarzem, w cale sie nie dziwie ze jesteś zawiedziona !!!!!!!!!!!!!!! Bo tak naprawde nadal nic nie wiesz, i nadal nie wiesz co robić !!!!!!!!!!!!!! Masz możliwość to idź jeszcze gdzieś indziej i zobaczymy co ten drugi lekarz poradzi..... moze bedzie lepiej nastawiony do pacjentki niz ten Twój !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naprawde ręce opadają !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Truskafffka no mam nadzieje:-). A ty co zaniechałaś pomiarów???:tak:

Ilonka wiem:tak: poczekam na @ mam te opakowanie przepisane dla świętego spokoju i zapiszę się do innego lekarza.

Kurczę ale wszystko było dobrze, jak zaczęłam mierzyć temp, to dwa pierwsze cykle były z owulacją, nie wiem co się porobiło - może rzeczywiście chęć zajścia w ciążę popieprzyło wszystko że tak brzydko powiem:tak:

karolina, ja kupiłam na razie jedną butelkę 150ml, myślę, że na początek starczy. Tym bardziej że mam wielką nadzieję karmić piersią, więc może mi się nawet nie przyda. A dokupić można w każdej chwili.
Ja kupiłam 2 ręczniki, jak jeden się będzie prał to drugi zawsze będzie na zmianę. Ale też można zawsze dokupić. Widziałam u siebie w sklepie taki bajerancki marynarski, też by ci się spodobał!!!:-)
Ten zestaw do paznokci w pudełeczku też mam, bardzo fajny jest.
No i szczotki do włosów nie kupowałam, ale jeszcze jest czas. Nawet jak włosków nie będzie to może się skóra łuszczyć na główce, więc może warto szczotkę mieć.
Ja też kosmetyki będę kupować dopiero za jakiś czas, ale chyba też na allegro, bo te Oilatum drogie są w aptece.

ilona, może jutro dotrze wózek, mam nadzieję. Co za świnie z tych kurierów. Ja już 2 tygodnie czekam na tą przesyłkę z Johnsona, ciekawe czy nie leży u jakiegoś sąsiada.
Fajne to łóżeczko, lwiątko mi się podoba:tak: Nasze dzieciaczki to też będą lwiątka, tak jak ich mamusie:happy2:;-)
Ale to drewniane wymiata! Też mi się marzy takie z szufladą!
Mówiłaś kiedyś, że rodzice mają wam pościel do łóżeczka zasponsorować.
Moja pościel najwyraźniej nie gotowa do odbioru. Ciekawe ile będę musiała czekać...
No a co do łóżeczka to okaże się jutro czy znajoma mi je przygotuje czy nie. Dziwne to. Jak się dowiedziała że jestem w ciąży to sama wypytywała czy nie chcę łóżeczka, a teraz mnie zwodzi...:-(

jane, życzę ci żeby jak najszybciej pojawił się u was nowy mały lokator i żeby pokoik został zapełniony jego rzeczami:tak:

kasia, gratuluję podwójnego szczęścia! Masz zdjęcia???? Jeśli tak to dodaj koniecznie!!!!:tak::tak::tak:

Roza, nie masz wyjścia. Musisz iść do tego sprawdzonego gina i zobaczysz co ci powie. Tak być nie może, że będzie kasować za wizytę na której nic nie robi! A efektów brak!

reklama
ja na razie mierzenie zawiesiłam :p w przyszłym tygodniu jak będę kończyć z "niebieskimi tabletkami" pomierzę trochę tempkę, zanim zacznę te "czerwone tabletki"
Jakoś mi szybciej czas leci jak nie mierzę, nie analizuję, nie żyję od mierzenia do mierzenia ;)

Faktycznie, Roza dwa pierwsze cykle miałaś wzorowe ;)

Do góry