reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Biapl u nas to samo :( sztormy zapowiadaja a o tej porze roku to tylko śniegi przyniosą niestety

Ja się spłukałam całkiem i Ada - Mikołaj nie ma już prawie żadnych funduszy :no: Kupiłam Julce tableta takiego normalnego ale żadnego mega porządnej firmy patrzyłam na zabawki i jak zobaczyłam że zabawkowy tablet kosztował 145 zł a ja dołożyłam 30 zł i jest taki normalny ( do tego ma karte z tym internetem co jest za darmo i będzie sobie śmigała :tak: Lilce kupiłam bujaczek używany ale fisher price i męża chrześniakowi który mieszka z nami tylko na dole też kupiliśmy tablet bo dziecko ma tylko to co od nas dostaje ( a ur. ma 28 gr więc od razu tak łączone ma:-D oszczędniej jest ) a jak m siedzi w domu to nie ma wypłaty czyli 2 tyg. bez kaski :no::-(

Biapl ale to chyba fajna praca, czy nie? :confused: Zawsze mi się podobał zawód instrumentariuszki :tak: Koleżanki mama jest takową właśnie na okulistyce i jak opowiadała to się zachwycałam :-D
Kurcze szkoda, że nie ma możliwości podwójnego obywatelstwa... no, ale co zrobić :blink:

Ada fajny Mikołaj :tak: Ja bym takiego chciała ;-)

LiLuu a kuku, co Ty tam robisz? :-p

Rozia jak zapiekaneczka ziemniaczana? :-)

Paula a robiłach galert :-D:-D:-D:-D

Ada ale porządne prezenty kupiłaś :tak:

łazienka umyta galert zrobiony Lilka ciągle śpi:tak: tak teraz śpi a w nocy znów będą szopki :eek:żeby spać poszła siedze i zajadam pączki :-D a dupa rośnie

LiLuu galert to jest z nóżek? :confused: Bo nigdy nie pamiętam :-D
A ja tak sobie czasami myślę, że życie jest za krótkie żeby sobie wszystkiego odmawiać... W sumie ludzie się głodzą, żeby wyglądać pięknie, ładnie, ćwiczą itd. a i tak wszyscy zgnijemy w grobach tak samo :-p no chyba, że nas spalą, ale na jedno wyjdzie :-)
Oczywiście nie mam na myśli tych, którzy lubią sport itp. ale tych którzy robią to wszystko na przymus :tak:

reklama
Paula za hanysa sie chcesz wydać i nie wiesz co to galert :-ptak to to z nóżek

słodkie było teraz kawa ze spienionym mlekiem i bitą śmietaną :-D

Paula mam tak samo życie jest zbyt krótkie na wyrzeczenia :-p a kto chce niech się głodzi i maltretuje ćwiczeniami:tak:

Do góry