reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Heh Roza nieźle mała daje popalić ale takie są teraz dzieci zreszta my nie byłyśmy lepsze No nie ja na pewno byłam taka sama

reklama
roza ania jakiś chyba dzień taki dzisiaj- moje małe też maja zabrane wszystkie drobne bo był bunt

a że po szesnastej to już się złośliwie o datę miałam pytać:-):szok::-D:szok:ale dobrze, że sie ugryzłam w język

Witam się w ten burzowy poranek (przynajmniej u nas)

Piateczko i jak tam ??? mąż dotarł:-) teraz może on Ciebie przepraszał:-D

Ania jak tam?? przechodzi trochę przeziębienie???
Najgorzej że Maja to taki sam charakter jak ja - zawzięciuch i wredota - trafiła kosa na kamień;-):-)

A gdzie reszta dziewczyn???

Miłego dnia

melduję się. dzień dobry

roza moja najstarsza ma teraz bunt nastolatki, małe są na etapie "nie", jedynie starszy synuś ma dla mnie trochę litości- dziwne tylko to, że m słuchają i nie ma "nie"- ale to pewnie dlatego, że on im na wszystko pozwala

a m dotarł i to z niespodzianką dla mnie- myślę, że to bylo z jego strony bardzo niepedagogiczne

Ah to ty jesteś ta "zła" :-) bo u mnie tak jest, to ja egzekwuje zachowanie które mi się nie podobają, a mój mąż po całym dniu w pracy pozwala córce na wszystko. :wściekła/y:

Chociaż do buntu jeszcze parę lat , to ja już się boję ehhh ale czas szybko płynie:-(

Pokłóciłam się dziś z chłopem, i po obiadku u teściowej - nigdzie z nim nie idę:wściekła/y: niech sam dzwoni do mamusi, ale oczywiście teraz śpi!!! jestem wściekła, beż kija nie podchodź:angry:

roza bo tak jest. ty się cały dzień użerasz, stwarzasz pewne granice zachowań, a tatuś wraca z pracy i hulaj dusza piekła nie ma - skąd ja to znam.....

mój już nie śpi, za to skleroza do roboty musiał pojechać bo jakiś papierów na jutro zapomniał, a dziś się jeszcze musi przygotować z tego.

Jeszcze mi złośc nie przechodzi:angry: Majka pyta kiedy do babci wrrry

Piateczko mój m na rybach był nad ranem dlatego odsypia, ale zdążył mnie jeszcze wnerwić, do tego ma talent nie ma co.

Zajrzę później:-)

ech roza trzeba nabrać dystansu do facetów bo to dzieciaki z epoki kamienia łupanego
008.gif

siemka dziewczynki
Roza no nie bardzo mi przeszło :( bo na syropku z cebuli to wiesz jak jest wrrrrr
piąteczko i jak M ?? o której zawitał do swojego królestwa
miłego dnia wszystkim

reklama
Hej dziewczynki
Widze ze tu temat zachowan dzieciakow i ich przebieglosci .....no ja nie mam w tym doswiadczenia ale widze co moj chcrzesniak wyprawia............... ostatnio pozbyl sie frytek i mieska spuszczajac wszystko w kibelku, a wczoraj placuszki ziemniaczane byly schowane pod trampolina :-D:-D:-D
A ja wczoraj posiedzialam u znajomych na grilu :tak:...........fajowo bylo a rano wstalam sobie i pojechalam na carboot duzo fajnych rzeczy upolowalam , mase rzeczy bylo na male dzieciaczki do roku.............:tak:
Wstalam dzisiaj dose wczesnie wiec chyba sobie drzemke strzele :tak:

Do góry