reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Marysiu hihihi to masz wesoło ;-)

Bashi no co chcesz, syneczek czeka na swój termin :-)
Jakie imię wybraliście ostatecznie? Bo chyba gdzieś mi umknęło :sorry:

Ja dzisiaj rozpoczynam wartę w Bielsku ;-) Rodzice jutro wylatują na wakacje, a ja jako, że mam odwieczne wolne :unsure::hmm: przyjechałam „opiekować” się domkiem i zwierzakami :-)

reklama
Z imieniem u nas musimy czekac az sie urodzi...zgodnie z tradycja data urodzenia wskazuje kilka pierwszych liter od ktorych imie moze sie rozpoczac np. B, V itd. a potem dopiero bedziemy wybierac. Co 2 dni literki sie zmieniaja... jezeli urodzi sie w ciagu najblizszych 4 dni bedzie Rehan albo Nihal... a jak bedzie po terminie to mamy problem bo nie mamy zadnych imion przyszykowanych ;/

BASHI - rzeczywiscie ciekawa tradycja z tym imieniem :) a synusiowi widocznie dobrze w brzuszku, choc domyslam sie ze to uciazliwe czekanie ale jak sie juz urodzi to wszystko wynagrodzi :-)

KATRINA - w takim razie zycze doboru odpowiedniej formy ruchu :happy:

PAULA - to moze ja podrzuce Ci jeszcze moja mala "malpeczke" i 4 lata starszego "tygryska" :-D

Ja juz po wizycie...dziecko szczesliwe nie chce wychodzic ;) zdecydowalam sie na pierwszy 'sweep' nieprzyjemne uczucie ale jakos przezylam...teraz leze w lozku bo mnie wszystko po tym boli mam nadzieje ze to cos pomoze. Mam 1cm rozwarcia. W przyszly poniedzialek kolejna wizyta I drugi raz beda robic ten 'sweep' I juz maja mnie zapisac na wywolanie porodu w szpitalu...prawdopodobnie 14 sierpnia najwczesniej ;(

reklama
tylko tyłka proszę nie lać..

hejka :)
przyznam że sądziłam że nikt już tu nie zagląda...:sorry2: :zawstydzona/y:

więc i ja nie zaglądałam..a dziś mnie los podkusił :p

przybijam piąteczkę Wytrwałym! Szacuneczek ;)

widzę że nadal czekamy na kruszynkę Bashi :) powodzenia!
Paula Tobie czas do Tego Wydarzenia ..skraca się szybko ;)
Madziulek Staś już ma 3 miechy? WoooW :-)
Biapl przełożyliście starania? coś mi się wydawało że w tym roku będziecie się starać i drugie.. ?
Katrina tja..odpoczynek masz niezły..powodzenia w jeździe i w szukaniu pracy ;)
Marysia macie imię dla trzeciej kruszyny?

U nas leci..dzieci się starzeją, za szybko..
od września misja SZKOŁA się rozpoczyna dla pierworodnego:blink:
ale póki co dzieciaki się bawią, korzystają z lata na maksa :blink:

Pozdrawiam ;)

Do góry