reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam i ja :)

po weekendzie w kratkę :p ale przede wszystkim rodzinnym i miłym :)

Joasia
no proszę...już dwa miechy, a u Ciebie..w suwaczku "termin już minął " haha buziak dla Natalki :*
i faktycznie jak dziewczynom tak szybko zęby się pojawiły to możesz mieć powtórkę z rozrywki. U mnie u Matika akcja zaczęła się jak miał ok.4,5miesiąca i pierwsze jedynki pojawiły się na 5 miesiąc. U Melki zaczęło się wszystko dwa tygodnie wcześniej i dwa tygodnie wcześniej przebiły się jedyneczki.

Paula
jak Puzelek się trzyma? zdrowy?

Katrina gratki:-) trochę pojeździsz i będziesz jak mistrz szos ;)

Biapl super, gratki :tak:

Marysia jak się czujesz? kiedy zamierzacie powiedzieć dzieciakom? :)

miłego dnia :*

reklama
Witam w ponury, wilgotny dzień ;-)

Truskafffka dziękuję, że pytasz- przeszło Mu, tzn. ma lekki katar, ale to już pikuś ;-)

Joasiu proszę uściskać Natalkę i wieeeeelkie buziaczki dla Niej i Dziewczynek :* :* :*

Miłego Dzionka dla wszystkich :*

Marysia - dopoki czuje sie niepewnie to bede to ewentualnie tolerowac. A potem wysiade, otworze mu drzwi I grzecznie powiem: Get out!!!!! Do swojej bryki.

Oj Dziewczynki:)Dziekuje za tyle super gratulacji:*Kochane:*...a pewnie,ze sie cieszymy:)...w koncu bedzie mialo dziecko swoj pokoik,a my ogolnie wiecej miejsca:)...wanny coprawda brak,ale my sie wprowadzamy jako pierwsi na to nowe osiedle i nowe budownictwo i tylko 2 rodziny mieszkaja na dole,a my na 2.pietrze:),wiec spoko;)...zeraz odliczanie:)

Aloha ;-)

U mnie dzisiaj przebija się słoneczko, chyba koniec z pochmurną, deszczową pogodą :tak:
To ja też się pochwalę, a co! :-p Dostałam pracę :cool2:

Biapl nowe budownictwo? WOW, super Wam się udało- zazdroszczę, ale tak pozytywnie oczywiście ;-):-)

Miłego Dniaaaaaa :*

WITAM i ja...

u mnie deszczowo..Natalka jak usneła o 7 tak spi , aż sie ze wszystkim dzis wyrobiłam..:-D

a tu widze same pozytywne wiadomosci:-D:-D

Paula - no to gratuluje, super...to kiedy opijamy pracę ?? :-D:-D

Łosiczko - to ja tez pooglądam ten twój suwaczek...a co ..:-)

Truskaffka - czasu brak na zmian suwaczka..musze sie kiedys wziaśc ..

miłego dnia...

Witam :-)

Dawno mnie nie było, ale tak jakoś weny nie miałam :-(

Paula gratulację !!!!!!! A co to za praca?? opowiadaj wszystko szybko :-)

Katrina no to trzymam kciuki,żebyś njak najszybciej mogła otworzyć te drzwi ;-)

Biapl super z tym mieszkaniem :-) A one są już zrobione ?/ Tzn. chodzi mi o płytki i takie tam?/ Bo jęsli nie, to będziecie mieć wesoło :-) My tak mieliśmy :-) Wprowadziliśmy się jako pierwsi, a później przez kilka miesięcy wiercili nam na około :-)

Marysiu jak się czujemy ?? I jak w pracy?? Ja wracam za 2 tygodnie :-(

U nas dzis zimno jak nie wiem...

Miłego dnia :-)

Hello - dziewczynki ja juz od jakiegos czasu czuje sie swietnie :-) wszystkie dolegliwosci przeszly, a dziadki mije juz wiedza, tesciow zostawilam m, niech sie chwali co zmajstrowal :-D
ROZIA - w pracy jest ok, mam fajne klasy, same maluchy 1, 4 i 5 SP zadnego gimnazjum wiec jest lajtowo :happy: finansowo kicha zeby nie bylo za kolorowo.
PAULA - chwal sie co gdzie i jak ....
JOASIU - juz 2 miesiace ???? kiedy to zlecialo
KATRINA - masz racje i tak trzymaj, ja swojego juz nie raz mialam ochote wysadzic:cool:

ach noi pochwalimy sie troche mlodsza pociecha - sama biegnie po nocnik i wola yyy, a z siusianiem to jeszcze roznie bywa :-)

reklama
Do góry