reklama
Najgorsze jest jak rodzice słyszą od innych ludzi tekst: "Nie krzywdźcie dziecka!!! Zastanówcie się jeszcze !!" masakra !!! Ok, wiadomo,że nie wszystkim musi się imie podobać i nie wszystkim będzie, ale nie przyszłoby mi nigdy do głowy takimi tekstami wyjeżdżać... Mnie jak sie imie nie podoba, to po prostu nic sie na ten temat nie odzywam i już.. A nie jeszcze rodzicom przykrość robić !!!
Bashi to u nas byloby ciężko z taka tradycja, bo my ledwo zybralismy imie dla córeczki :-)
A dla chłopca póki co jest Borys, ale mnie sie ostatnio takie stare polskie zaczęly podobać, typu Gniewko, Mieszko :-) Zobaczymy co z tego wyjdzie :-) A jak się druga corka urodzi to nie wiem jak będzie miała na imię ... Może Laura, bo Bianka poczatkowo miała być Laurą...
A dla chłopca póki co jest Borys, ale mnie sie ostatnio takie stare polskie zaczęly podobać, typu Gniewko, Mieszko :-) Zobaczymy co z tego wyjdzie :-) A jak się druga corka urodzi to nie wiem jak będzie miała na imię ... Może Laura, bo Bianka poczatkowo miała być Laurą...
katrina115
Potrójna Mama
Liluu - pamietaj ze dzieci potrafia byc okrutne I bardzo dokuczac dziecku z powodu np. Imienia. Dlatego odradzalabym Wam imie Obi, lepsze Luca czy Noe, Noel.
P
Paula~
Gość
Biapl mam koleżankę Sarah :-)
Joasiu Natalka to moja faworytka dla dziewczynki albo Laura
Rozia Borys- mega rozrabiaka :-) Ale fajni chłopcy rosną pod tym imieniem
Zgadzam się też z Katriną poza tym, że imię ma się podobać rodzicom, ważne jest również aby dziecko nie miało później problemów ze strony rówieśników...
LiLuu ten Noel fajne
Bashi a wybieracie hinduskie imiona, czy różne?
Mi się dla chłopca podoba Szymon
Joasiu Natalka to moja faworytka dla dziewczynki albo Laura
Rozia Borys- mega rozrabiaka :-) Ale fajni chłopcy rosną pod tym imieniem
Zgadzam się też z Katriną poza tym, że imię ma się podobać rodzicom, ważne jest również aby dziecko nie miało później problemów ze strony rówieśników...
LiLuu ten Noel fajne
Bashi a wybieracie hinduskie imiona, czy różne?
Mi się dla chłopca podoba Szymon
reklama
Podziel się: