reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Najgorsze jest jak rodzice słyszą od innych ludzi tekst: "Nie krzywdźcie dziecka!!! Zastanówcie się jeszcze !!" masakra !!! Ok, wiadomo,że nie wszystkim musi się imie podobać i nie wszystkim będzie, ale nie przyszłoby mi nigdy do głowy takimi tekstami wyjeżdżać... Mnie jak sie imie nie podoba, to po prostu nic sie na ten temat nie odzywam i już.. A nie jeszcze rodzicom przykrość robić !!!

My mamy kilka bo w tradycji mojego m jest tak ze faza ksiezyca/slonca w dniu urodzenia dziecka decyduje o pierwszej literce imienia..wiec my wybieramy z kazdej literki jedno imie dla chlopca jedno dla dziewczynki :)

Bashi to u nas byloby ciężko z taka tradycja, bo my ledwo zybralismy imie dla córeczki :-)

A dla chłopca póki co jest Borys, ale mnie sie ostatnio takie stare polskie zaczęly podobać, typu Gniewko, Mieszko :-) Zobaczymy co z tego wyjdzie :-) A jak się druga corka urodzi to nie wiem jak będzie miała na imię ... Może Laura, bo Bianka poczatkowo miała być Laurą...

Biapl mam koleżankę Sarah :-)

Joasiu Natalka to moja faworytka dla dziewczynki :tak: albo Laura :blink:

Rozia Borys- mega rozrabiaka :-) Ale fajni chłopcy rosną pod tym imieniem :cool2:

Zgadzam się też z Katriną :tak: poza tym, że imię ma się podobać rodzicom, ważne jest również aby dziecko nie miało później problemów ze strony rówieśników...

LiLuu ten Noel fajne :tak:

Bashi a wybieracie hinduskie imiona, czy różne? :blink:

Mi się dla chłopca podoba Szymon :-p

reklama
Do góry