reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Oj Bashi ja to przezylam horror tutaj na porodowce niunia sie cisla na sile na swiat a te mi mowia nie przyj bo nie mamy pokoju dla ciebie:baffled::-D

reklama
LiLuu no dlatego też u Was to imię, nie będzie się kojarzyło :tak: dlatego też właśnie pisałam, że za granicą takie imiona mimo wszystko brzmią zupełnie inaczej niż w PL :blink:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sory za moje slowa ale czarne malpy mnie tak wqurwily ze sie po nich darlam zeby sie od*******ily odemnie po angielsku oczywiscie bo daj spokoj ja jak rodze to przec nie musze bo dziecko samo idzie ale jak mowilam ze moj porod bedzie trwal gora 4 h to sie smialy idiotki a potem malo co w windzie nie urodzilam

witam :)

jakoś spadek humoru i sił mam ostatnio, ciśnienie mnie dobija, kawe piję nałogowo już...
a do tego wczoraj kumpela z pracy wylądowała z dwuletnim synkiem w szpitalu :( mały krzyczał, trzymał się za głowe i wołał żeby go ratować :( totalnie mnie to rozbiło :(
są w szpitalu, mały ma badania, przypuszczamy że ten ból od uszków był.. ale o konkretach dowiem się potem..

Lilu tylko nie Obi...jakoś tak sorryy...dziiikkkoo:baffled:
Rozia mmmuuuuułłłłła dla Aniołka Waszego :)
to się tatuś zrehabilitował ;-)
a pomysł z imprezą, ciasteczkami superowy, też mamy taką swoją ekipą i bardzo lubię imprezy z graniem, wygłupami...zawsze wtedy super zabawa :)
teraz ekipę zabieramy ze sobą na andrzejki :-)

i dla mnie andrzejki też magiczne :) bo 15 lat temu właśnie na imprezie andrzejkowej poznałam D :-)

nie pamiętam co tam jeszcze miałam pisać...
ale pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco w ten zimny szaro bury dzień

Sa dobre i zle strony przechodzenia ciazy tutaj
ja wolalam tutaj bo nikt mi w dziure nie zgladal co chwile i spokojniej przechodzilam ciaze przez to ze nie mecza ciagle jakimis badaniami ale z drugiej strony jesli masz ciaże zagrozona to zapomnij ze ci pomoga pierwsza wizyta na potwuerdzenie ciazy usg jest po 12 tc

reklama
Do góry