reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Mąż też nie przejął się głupim gadaniem i żeby mi to udowodnić...troszeczkę zaszalał:tak: więc może być i tak, że już powiększyliśmy naszą rodzinę:-D
Truskafffka nasze córeczki nie tylko są w podobnym wieku ale jak widzę zainteresowania mają takie same. Riri już w drugiej dobie po urodzeniu wykręcała główkę w kierunku tv, bo program muzyczny ja fascynował. Ostatnio zaś tatuś nieopatrznie pokazał jej na laptopie gumi misia śpiewającego piosenki i mała ma nowego idola..Tańczy na czworaka jak śpiewa jej misiek

reklama
Pnina moja tez uwielbia gumu misia :-D
Widze ze powiekszanie rodzin w drodze :-D:-D:cool2:

Paula noz ile mozna kobieto :confused::blink:
To forum zaczyna sie przeksztalcac dziewczynki uwaga na mnie :-D:-D

Pnina powiedz cos o sobie z kad jestes gdzie mieszkasz o swoim mezu bo my ciekawskie jestesmy ;)

Bashi oj nie pracuj za duzo ;-)A jak staranka ?

Dzien dobry - ja szybko sie witam i pozniej nadrobie - jedziemy do lekarza bo mlody caly wysypany wiec ospa jak nic, ciekawe czy mloda tez zalapie, choc ona na cycu dalej a ja ospe mialam wiec i przeciwciala sa, to moze narazie ja ominie. No coz co ma byc to bedzie najwyzej beda dwie biedroneczki w domu :)

Marysiu zdrowka dla Darusia i moze by bylo lepiej zeby malutka teraz ospe przeszla jak juz i jeden chory to drugi tez bedzie lepiej a nie jakby pozniej ci sie rozchorowala albo jak dorosla bedzie tak jak ja mialam 28 lat to dopiero jest zle

kurcze i zostalam sama ;( buuuuu a potem placza ze mnie nie ma bo mnie P porywa. :) :) jade na zakupy ,kupic cos na wieczor :-D

Ostatnia edycja:
Podpisuję listę

dziękuję w imieniu mojej małej agentki:-D:-):tak:

Rozia Joasia czekam na wieści "po" :)
Pnina kciuki zaciśnięte za kolejną kruszynkę, może już w drodze ;p
buziaczek dla Waszej agentki :*
Liluu widzę że po abstynencji szalejecie na maksa, dać paluszek..a kończy się..:-p:-D:tak: no ale grunt że Lily daje wam poszaleć :p
Marysia zdrówka! daj znać potem jak mały znosi kropeczki
Paula to co, kawka? ;)

reklama
PREZENTACJA PNINY:-)-36 lat, szatynka ufarbowana na czarno, 172 cm wysokości i 65 kg obiętosci obecnie a przed ciążą 68 kg. Córeczka Riri -7 miesięcy. Mąż Arie czyli Leon- ale nie zawodowiec:tak: lat 51, prawnik. Jestem po łódzkim prawie ale teraz dziecię bawię:tak: Mieszkam trochę w Łodzi a trochę w Warszawie. Mam dwa cudowne psiaki.Jeden to malamut- Misza Stefan. A drugi to córka pierwszego- Tula- pół malamut i pół husky.

Do góry