reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ok dziewczynki ja uciekam do salonu jabluszka bo mi ladowarka przestala dzialac i zaraz bede bez tela :baffled: Skurczybyki zablokowali wszystkie nie firmowe urzadzenia nawet usb musi byc org wrrrrr teraz dopiero czeka mnie wydatek och ale jestem zla

reklama
A ja uwielbiam do tej pory kaszę mannę :-) Ale taka normalna, a nie te kaszki dla dzieci, bo one strasznie sztucznie mi smakują :-(

My w sklepie byłysmy zakupy na obiad zrobić :-) Dziś jarzynowa, bo mam ochotę na zupkę :-)

Rozia czyli za chwilę pokrywki będą podskakiwały, co? :-)
Ja wczoraj zrobiłam zakupy i dziś cannelloni z mięsem mielonym pod beszamelem :-p Mam nadzieję, że mi wyjdzie :tak:

Czesc dziewczyny ;) no dzisiaj to ja poszalalam z tym spaniem chyba :D ale tutaj widze rozmowa sie kreci ;) pogoda okropna jest wieje I pochmurno I prawdopodobnie ziemno tez..mialam plan isc do Lidla po gwiazde betlejemska (kwiat) bo maja po 1 £ od dzisiaj...ale chyba nici z tego beda..

Bashi witaj
paula tak poblokowali zeby orginaly kupowac np kabel do ladowarki ktory zarazem jest kablem usb do kompa :baffled:

Kurcze dopiero wrocilismy ze sklepu wrrr kabelek kupiony nie wspomne ze na ebay mialaby, takich 7

lilka dopiro teraz obiad zjadla chociaz raz ze smakiem no ale od sniadania az do teraz byla bez papu
lece ja uspic i odpoczac

reklama
Liluu to może to jest sposób na Twoją Lilkę, żeby jadła wszystko grzecznie ;-)

My po obiedzie, Bianka dzis ślicznie zjadła :-) Widać,ze te zęby jej przeszkadzały :-0 Albo po prostu tak świetnie gotuję :-D:-D:-D Młoda śpi, a ja za szydełko się wezmę :-)

Do góry