reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Truskafffka ten przepis sobie sprawdz zobaczysz ze to nic trudnego ja robie robotem a wode daje naprawde goraco wtedy gluten sie uwydajnia fajnie

a i zapomnialam wam powiedziec ze Lilka dzisiaj zrobila sama bez trzymania dwa razy po kroczku

Ostatnia edycja:
Liluu to super !!! Brawo dla Gwiazdy !!! Krucze, to ta moja panna taka leniwa! Dobrze, ze Anetka Marysi też taki leniuszek, to przynajmniej nie mam takiego stresa :-)

Dziekujemy dziewczynki
Tylko ciekawe kiedy zacznie sama chodzic tak naprawde ;-) Ja mam stracha jak nie wiem co bo co sie wywrocila to placz jak diabli byl :baffled: Zeby sobie tylko nic nie zrobila

Witam:-)

a co to?? jeszcze wszyscy śpią??:-)
ja dziś od 6 nie śpię:baffled:

Gratulacje dla Lilki:-) już niedługo będzie trzeba jej pilnować jak taka wiatrem podszyta:-D;-)

Ostatnia edycja:
images

Hello ;-)
U mnie znowu zachmurzone i ponuro :dry: Rano jak Puzel jechał do pracy wyjrzałam przez okno, a tam straszne mglisko- myślałam, że na pogodę, ale jak widać- nie! Mało tego był mróz, bo K drapał szyby w samochodzie... Zima się zbliża :tak:

Rozia mam nadzieję, że zostanie mi taka przemiana materii na zawsze :tak: A Ty nie narzekaj, bo fajną masz figurkę :cool2:

LiLuu a zastanawiałam się jak długo wytrwa Twój P nie jedząc ;-):-p
Gratulacje i buziaki dla kolejnej chodziarki- Lily :*

Bashi jak widać tutaj dostaniesz rady z każdej kategorii- nie tylko odnośnie ciąży :tak::-)

Roza ja jestem :-)

Marysiu oj Ty i te Twoje fajne obrazki :-)

Miłego Dzionka Babulce :* Mam nadzieję, że pogoda u Was lepsza niż u mnie :tak:

reklama
Dzień dobry :-)

My dopiero wstałyśmy :-) Biance wybiły się te dwa ostatnie ząbki i od razy śpi jak dawniej :-) Już drugi dzię nie budzi się o tej 7, tylko dopiero koło 9:30 :-)

Idziemy jeść :-)

Miłego dnia :-)

Do góry