reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Bipal jak stworzysz suwaczek, to pojawiają się linki ( chyba 3, ale nie pamietam dokładnie) I musisz jeden z nich skopiować i wejść w swoje ustawienia na bb i tam wewjść w edycję wygatury ( po lwewj stronie ) I wkleić ten link (tylko nie pamiętam dokładnie który z nich, więc wypróbuj wszystkie ) :-)

Ten link zaczyna sie bbcd chyba cos takiego ale tez dokladnie nie pamietam ale napewno bb jest na poczatku

No na szczescie;)po prawie 2 latach prob...az mi wstyd;)ale jak juz sie rozpedzilam z tymi suwaczkami,to nie umiem zaprzestac;) w ostatnim Suwaczku chodzi glownie o rozpoczecie staranek,mysle,ze to najwczesniej w lipcu w przyszlym roku...ale suwak juz jest,bo niewiem kiedy znow dojde do laptopa z internetem,a tak,to juz z glowy bede miec suwak i zawsze bede wiedziec,w razie wczesniejszych wypadkow,co,kiedy i jak u mnie;) Dziekuje Wam za pomoc Kochane i do nastepnego razu,mam nadzieje,ze juz niedlugo:*

Witam wieczorkiem Widzę że jesień się rozhulała na całego U nas po tygodniu w żłobku Olek zakatarzony i ten tydzień siedzi w domu Nos zatkany ale oczywiście nie daje sobie oczyścić Walka jest taka że masakra Jak tylko zbliżamy się do noska placze kreci się ucieka Ale musimy go pomęczyć Nie wiem czy ten katar to efekt żłobka czy zęby moze Jedna gorna czwórka juz jest a następne atakują Nie chce w ogóle pic z butelki a jak juz to płacze przy tym gryzie smoczek i generalnie widać że coś mu przeszkadza W dzień ok je ladnie bawi się ale wieczorem i w nocy ciężko Wpadam jutro bo teraz już spać pora jutro pobudka o 6 Kolorowych snów i pozdrowionka

reklama
Dzień dobry :-)

Liluu oczywiście trzymamy kciuki :-) Ale wszystkie się ostatnio tajemnicze zrobiły ;-)

My zjemy śniadanie i na spacer ruszamy, bo m śpi po nocce,a później obiad i na zakupy jedziemy, więc mnie też raczej mało będzie ...

Miłego dnia moje Panie :-)

Do góry