reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

LiLuu no co racja to racja :tak: a wakacje, tak bardzo udane, nawet za bardzo :laugh2:

Katrina to cóż to Kubuś wyprawia?
:szok:
Gdzie wybywacie? Nie jestem w temacie, albo zapomniałam :sorry:

Niby nadrabiałam zaległości, ale strasznie dużo naskrobałyście :-)

reklama
Paula - Kubie wychodzą trójki, jedna juz wyszła (nie wiem kiedy, bo obyło się bez symptomów), a teraz nie pozwala mi zajrzeć do buźki, więc nie wiem czy pozostałe trzy na raz, czy tylko dwie.
A co do wyjazdu - w sobotę o 5-tej rano jedziemy najpierw do Dublina odwieźć Michała na samolot, a stamtąd do mojego brata - na drugi koniec Irlandii, na tydzień.

melduje się że jeszcze nie rodzę :-)

obecnie weszłam w etap robienia ostatnich porządków np szorowanie skórzanej kanapy, mycie mebli w kuchni etc :rofl2::rofl2::rofl2:

dzień dobry :)

u nas oki :) młodej przebił się drugi ząbek, tak jak podejrzewałam :) Matikowi też obie jedynki naraz szły :)

Młody ... zdrowy...:baffled: leki dostaje, ale nic mu nie jest...żadnego kataru, kaszlu, bólu...NIC gorączki też miał tyle co raz na początku wieczorem i raz rano...

jutro wyjeżdżamy na trzy dni, zamelduje się po wyjeździe ;-)

Lor hihi wiju wiju wiju gniazdko :-D
Liluu to miłego byczenia ;)
Paula witaj w szarej rzeczywistości ;)
Katrin biedulek :( trójki ponoć najgorsze :( buziak dla Kubusia :*

2013-08-15-248.jpg Bartuś :happy:

Załączniki

• 2013-08-15-248.jpg
    2013-08-15-248.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 27
reklama
witam
ja dzis padam glowa mnie boli ze caly czas leze:-( chyba wezme corcie na spacer..bo az glupio tak nic nie robic :-):-)

ewirut - Bartus przesliczny

lori - widze przygotowania do wielkiego dnia :-)

lilu - widze ze tylko nie ja sie dzis lenie:-):-)

truskaffka - milego odpoczynku ...

katrina - tobie tez milego odpoczynku..

milego dnia...

Do góry