reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej dziewczny

u nas w nocy taka ulewa była ze szok :szok: Nagle jakby ktoś wodę spusil z helikoptera ale tak przez 15 minut napieprzalo ale za to teraz mamy super temperaturę narazie jest 19 stopni oby tak zostało

hehehe Lori widzę ze polubilas dziame ale to Joasia była :-p

Milego dnia

Dzień dobry :-)

Bipal nie, tylko Lori myli ją z Joanną :-)

Asia super,że widziałaś bąbla :-) A lekarz.... Bez komentarza... Co to za zwyczaje,że lekarz bije po brzuchu,żeby dziecko się przekręciło...

Marta dziś znowu na szpital pojechała... Znowu jej sie rana zaogniła i ma rumień na 7cm... Czekamy co jej tam powiedzą...

A my dzis robimy drugie podejście do basenu :-) Mam nadzieję,że się uda :-)

Miłego dnia :-)

hejo :) biapl niestety jeszcze nie :) ale mam nadzieje że te pomyłki Lori będą prorocze i uda sie w tym cyklu o ile bedzie owulka hehehhehehehe - swoja droga podoba mi sie ta opcja pytania o wizyty i nastroje ciążowe hhehehehehe
Rozia- nie pozzostało ci nic innego jak śmigać po domu w czepku w ramach oswajania Bianki hehehhe - przyzwyczai się myszka zobaczysz
Róża- hoooooooooooooooop hop melduj się
Joanna-super że dziewczyny zadowolone w jakim wieku one są? przypomnij prroszę bo nie pamiętam... a lekarz to jakis kolejny konował....masakra
Ewriut- porzadki??? hm czyżby syndrom wicia gniazda się wł :) kochana masz nr do której żeby nam dać znać jak bartus się pojawi
Paula- nasz gps to Krzysiek jest heheheheeh myślałam że ja mam tylko taki odpał z imieniem więc mnie uspokoiłaś :)
ma któraś kontakt z Axsarai??? ciekawa jestem jak tam mała Adusia:)

lecę na gr doczytać

Dziama też doszłam do tego wniosku i na poczatku bylo zdziwienie,ale jakos poszło :-) Ale wzięłam ją sposobem, bo najpierw jej dałam do reki czepek :-) Jak sobie go pooglądała, to założyłam... Popatrzyła, popatrzyła i bylo ok :-) Aczkolwiek mina - bezcenna :-)

hejka

a u mnie włączyła się misja wakacje! i szukam ofert żeby wyskoczyć na 3-4 dni gdzieś z rodzinką :) znajomi nas wkręcili :p
w połowie sierpnia mamy zlot z dwoma rodzinkami, teraz szukamy wyjazdu na początek sierpnia, a na koniec może też wyjedziemy na 2-3 dni :p ale to się wszystko okaże, spontany są najlepsze :-D

Asia Super :)
i bardzo się cieszę że rodzinka tak fajnie reaguje na małego brykacza/brykaczkę:-)
Rozia pięknie że mała oswaja się z wielką wodą :) udanej zabawy dzisiaj :)
Marty strasznie mi szkoda :( kurde już sądziłam że po ciąży wreszcie spokój będzie miała... :(
Liluu miłego wypoczynku w chłodku ;)
Dziama czaaary maarrryy hokus pokus...owulko przybywaj ;) &&&&&&&&&&&&&&&&&
Ewirut melduj się kilka razy dziennie hihi

miłego dnia dla wszystkich ;)

reklama
Witam dziewczyny jestem eszcze w dwupaku:tak:
Jak na razie mialam pare razy przepowiadacze bole krzyżowe:shocked2: Wczoraj myslalam ze mi brzuch rozerwie na pol tak sie wiercil a dzis jest o wiele spokojniej ,aż w pewnym momencie dnia sie zmartwilam, bo mały zawsze bardzo aktywny:tak:
Ja dzis robie pierwsze prztwory na zime, troszke salatki i ogorków, wiec dlatego dopiero teraz sie pojawilam:-):tak:
Brzuch juz sie obniżył,chyba zamieszkam w wc;-) Nogi puchną jak oszalałe, teraz to aż skóra boli bo taka napieta...
Surcz macicy sa ale delkate choc z dnia na dzien wszytsko jest coraz mocniejsze.
A co do informacji na temat tego czy urodzilam to Paula albo liluu wam przekaze mam ich na Fb, wiec tam wysawie zdjecie!
Najgorsze jest to że boje sie panicznie:szok:
Milego popoludnia!

Do góry