reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejka :)

Asia Kciuki zaciśnięte, wieści na pewno nam piękne przyniesiesz :) a widok rozbrykanego malucha...bezcenny :)
Rozia mam nadzieję że małej będzie się następnym razem bardziej podobać :)
ja dziś po południu żmijkę wrzucę do naszego basenu - o ile pogoda się utrzyma :p wreszcie zakupione mamy pampki do wody ;)
liluu no tak właśnie bywa jak się śpi za długo, człowiek jeszcze bardziej "rozleziony"niż zwykle
ja z kolei ciągle się przebudzałam, nie wiem po co:baffled:
Katrina :) piękne wspomnienia :) pamiętam nasze dylematy wakacyjne i Twoje dość jasno określone hehe
ja rok temu już wiedziałam że rybka pływa w brzuszku..ach jacy byliśmy szczęśliwi :)

miłego dnia babulce ;)

Hello :cool2:

Wpadłam ponadrabiać, bo wieczorem uciekam do przyjaciółki na ploty i przekazać Jej info, jak ma się opiekować moim żółwiem hahaha On też musi jechać na wakacje, bo zazębiamy się z rodzicami z wyjazdem i na tydzień musi iść „do ludzi”... ale co, jemu też się coś od życia należy
:laugh2:

Ewirut no ja jeszcze się nie pakuję, ale powoli już myślę, że za niedługo trzeba jechać…
:szok:
A Ty jak się czujesz? Ciekawe ile jeszcze postoi w pogotowiu Twoja torba
;-)

Rozia hahaha mi dzisiaj GPS wariował, cały czas
:-) „Kaśka”- bo tak go nazywamy zmieniała mi trasę non stop :huh: Chyba za ciepło im tam siedzieć w takim małym pudełeczku i szukać drogi na mapie hahaha :laugh2::laugh2:
Kolejny raz z Bianką pójdzie lepiej, pewnie była zła na „Kaśkę” i odreagowała to na Was
:-p

Katrina pamiątkę z wakacji miałaś konkretną
:-)

Joasiu
powodzonka :*

Miłego dla Was Babulce :*

Dziś małą kąpaliśmy w wannie normalnie... weszłam z nią... Na początku był płacz, ale po chwili się przyzwyczaiła i już nie było problemu :-) kładłam ją w wodzie tak,że miała uszka zamoczone i było ok :-) Mam nadzieję,że jutro na basenie też już będzie ok :-) Tylko płacze jak mnie w czepku widzi :-D:-D:-D Aczkolwiek jestem w stanie ją zrozumieć :-D:-D:-D Ja we wszystkich nakryciach głowy wyglądam "uroczo":-D:-D:-D

Dobranoc:*

jestem..sorry ze dopiero teraz..ale bylam padnieta..caly dzien poza domem..bo jak by nie bylo ponad 100km zeby w jedna strone do szpitala..a tam zrobili usg pobrali krew i mam dzwonic zeby sie umowic z pania genetyk bo obada co z krwi wyjdzie..takze nic nie wiem..dzidzie widzialam rozbrykana w mamusie :-):-) a ten co robil usg mowi ze dla niego jest ok ale jeszcze trzeba potwierdzic badaniami z krwi..a byl taki sympatyczny ze myslalam ze mu przywale:-):-) dzidzia lezala bokiem to tak mi naciskal usg ze z bolu nie moglam do tej pory mnie brzuch boli..a do tego jeszcze mnie uderzal w bok brzucha reka zeby sie dziecko przekrecilo..no myslalam ze z siebie wyjde..a po czasie stwierdzil ze to nie pomaga i mam wyjsc pochodzic i wrocic za pol godziny..dobrze ze po tym czasie bobas sie przekrecil..bo juz sobie wyobrazalam jak znowu bedzie kombinowal ..normalnie masakra..obsluga ,, super,,
takze tyle..ale dzidzie widzialam jak fika i pupe podnosi :-):-):-)
a przy okazji polatalismy po sklepach znalezlismy hurtownie dziecieca..M wozki ogladal..corcie zafascynowane malymi rzeczami..lozeczka posciele wybieraly:-):-)balam sie ich reakcj a one szczesliwe..tylko m chce syna bo mowi ze za duza przewaga kobit w domu..a corcie siostre..:-):-)

normalnie referat mi wyszedl :-):-):-)

lece spac..bo brzuch boli...i starczy wrazen na dzis..

reklama
Cześć dziewczyny,
unas cały czas hica i nic nie chce się poprawić. W weekend ma być jeszcze gorzej. Chyba zdechnę w ten upał :szok:

ewiru - a jak się czujesz? ... masz juz jakies przepowiadacze?

dziama - gratuluje udanej wizyty ... najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze i fajnie że rodzinka zareagowała pozytywnie:tak:

Do góry