reklama
truskafffka
Fanka BB :)
hejka
Asia Kciuki zaciśnięte, wieści na pewno nam piękne przyniesiesz a widok rozbrykanego malucha...bezcenny
Rozia mam nadzieję że małej będzie się następnym razem bardziej podobać
ja dziś po południu żmijkę wrzucę do naszego basenu - o ile pogoda się utrzyma wreszcie zakupione mamy pampki do wody
liluu no tak właśnie bywa jak się śpi za długo, człowiek jeszcze bardziej "rozleziony"niż zwykle
ja z kolei ciągle się przebudzałam, nie wiem po co
Katrina piękne wspomnienia pamiętam nasze dylematy wakacyjne i Twoje dość jasno określone hehe
ja rok temu już wiedziałam że rybka pływa w brzuszku..ach jacy byliśmy szczęśliwi
miłego dnia babulce
Asia Kciuki zaciśnięte, wieści na pewno nam piękne przyniesiesz a widok rozbrykanego malucha...bezcenny
Rozia mam nadzieję że małej będzie się następnym razem bardziej podobać
ja dziś po południu żmijkę wrzucę do naszego basenu - o ile pogoda się utrzyma wreszcie zakupione mamy pampki do wody
liluu no tak właśnie bywa jak się śpi za długo, człowiek jeszcze bardziej "rozleziony"niż zwykle
ja z kolei ciągle się przebudzałam, nie wiem po co
Katrina piękne wspomnienia pamiętam nasze dylematy wakacyjne i Twoje dość jasno określone hehe
ja rok temu już wiedziałam że rybka pływa w brzuszku..ach jacy byliśmy szczęśliwi
miłego dnia babulce
ewirut1
Witam !!
Ależ piekna pogoda! My czujemy sie dobrze !
Robie ostatnie małe porządki przed tym wielkim wydarzeniem...
Pozdrawiam Was serdecznie:-)
Miłego dnia
Ależ piekna pogoda! My czujemy sie dobrze !
Robie ostatnie małe porządki przed tym wielkim wydarzeniem...
Pozdrawiam Was serdecznie:-)
Miłego dnia
P
Paula~
Gość
Hello
Wpadłam ponadrabiać, bo wieczorem uciekam do przyjaciółki na ploty i przekazać Jej info, jak ma się opiekować moim żółwiem hahaha On też musi jechać na wakacje, bo zazębiamy się z rodzicami z wyjazdem i na tydzień musi iść „do ludzi”... ale co, jemu też się coś od życia należy
Ewirut no ja jeszcze się nie pakuję, ale powoli już myślę, że za niedługo trzeba jechać…
A Ty jak się czujesz? Ciekawe ile jeszcze postoi w pogotowiu Twoja torba ;-)
Rozia hahaha mi dzisiaj GPS wariował, cały czas :-) „Kaśka”- bo tak go nazywamy zmieniała mi trasę non stop Chyba za ciepło im tam siedzieć w takim małym pudełeczku i szukać drogi na mapie hahaha
Kolejny raz z Bianką pójdzie lepiej, pewnie była zła na „Kaśkę” i odreagowała to na Was
Katrina pamiątkę z wakacji miałaś konkretną :-)
Joasiu powodzonka :*
Miłego dla Was Babulce :*
Wpadłam ponadrabiać, bo wieczorem uciekam do przyjaciółki na ploty i przekazać Jej info, jak ma się opiekować moim żółwiem hahaha On też musi jechać na wakacje, bo zazębiamy się z rodzicami z wyjazdem i na tydzień musi iść „do ludzi”... ale co, jemu też się coś od życia należy
Ewirut no ja jeszcze się nie pakuję, ale powoli już myślę, że za niedługo trzeba jechać…
A Ty jak się czujesz? Ciekawe ile jeszcze postoi w pogotowiu Twoja torba ;-)
Rozia hahaha mi dzisiaj GPS wariował, cały czas :-) „Kaśka”- bo tak go nazywamy zmieniała mi trasę non stop Chyba za ciepło im tam siedzieć w takim małym pudełeczku i szukać drogi na mapie hahaha
Kolejny raz z Bianką pójdzie lepiej, pewnie była zła na „Kaśkę” i odreagowała to na Was
Katrina pamiątkę z wakacji miałaś konkretną :-)
Joasiu powodzonka :*
Miłego dla Was Babulce :*
katrina115
Potrójna Mama
Paula - to mój spóźniony prezent urodzinowy, dziewczyny to "pamiątki wakacyjne" hehe
P
Paula~
Gość
Katrina też fajnie :-)
Rozia super! Następnym razem będzie spokojniej ;-)
Ja już po plotach A teraz uciekam spać, bo jutro dniówka
Buziaki i miłej nocy dla Wszystkich :*
Rozia super! Następnym razem będzie spokojniej ;-)
Ja już po plotach A teraz uciekam spać, bo jutro dniówka
Buziaki i miłej nocy dla Wszystkich :*
Dziś małą kąpaliśmy w wannie normalnie... weszłam z nią... Na początku był płacz, ale po chwili się przyzwyczaiła i już nie było problemu :-) kładłam ją w wodzie tak,że miała uszka zamoczone i było ok :-) Mam nadzieję,że jutro na basenie też już będzie ok :-) Tylko płacze jak mnie w czepku widzi Aczkolwiek jestem w stanie ją zrozumieć Ja we wszystkich nakryciach głowy wyglądam "uroczo"
Dobranoc:*
Dobranoc:*
jestem..sorry ze dopiero teraz..ale bylam padnieta..caly dzien poza domem..bo jak by nie bylo ponad 100km zeby w jedna strone do szpitala..a tam zrobili usg pobrali krew i mam dzwonic zeby sie umowic z pania genetyk bo obada co z krwi wyjdzie..takze nic nie wiem..dzidzie widzialam rozbrykana w mamusie :-):-) a ten co robil usg mowi ze dla niego jest ok ale jeszcze trzeba potwierdzic badaniami z krwi..a byl taki sympatyczny ze myslalam ze mu przywale:-):-) dzidzia lezala bokiem to tak mi naciskal usg ze z bolu nie moglam do tej pory mnie brzuch boli..a do tego jeszcze mnie uderzal w bok brzucha reka zeby sie dziecko przekrecilo..no myslalam ze z siebie wyjde..a po czasie stwierdzil ze to nie pomaga i mam wyjsc pochodzic i wrocic za pol godziny..dobrze ze po tym czasie bobas sie przekrecil..bo juz sobie wyobrazalam jak znowu bedzie kombinowal ..normalnie masakra..obsluga ,, super,,
takze tyle..ale dzidzie widzialam jak fika i pupe podnosi :-):-):-)
a przy okazji polatalismy po sklepach znalezlismy hurtownie dziecieca..M wozki ogladal..corcie zafascynowane malymi rzeczami..lozeczka posciele wybieraly:-):-)balam sie ich reakcj a one szczesliwe..tylko m chce syna bo mowi ze za duza przewaga kobit w domu..a corcie siostre..:-):-)
normalnie referat mi wyszedl :-):-):-)
lece spac..bo brzuch boli...i starczy wrazen na dzis..
takze tyle..ale dzidzie widzialam jak fika i pupe podnosi :-):-):-)
a przy okazji polatalismy po sklepach znalezlismy hurtownie dziecieca..M wozki ogladal..corcie zafascynowane malymi rzeczami..lozeczka posciele wybieraly:-):-)balam sie ich reakcj a one szczesliwe..tylko m chce syna bo mowi ze za duza przewaga kobit w domu..a corcie siostre..:-):-)
normalnie referat mi wyszedl :-):-):-)
lece spac..bo brzuch boli...i starczy wrazen na dzis..
reklama
-Lorelain-
Cześć dziewczyny,
unas cały czas hica i nic nie chce się poprawić. W weekend ma być jeszcze gorzej. Chyba zdechnę w ten upał
ewiru - a jak się czujesz? ... masz juz jakies przepowiadacze?
dziama - gratuluje udanej wizyty ... najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze i fajnie że rodzinka zareagowała pozytywnie
unas cały czas hica i nic nie chce się poprawić. W weekend ma być jeszcze gorzej. Chyba zdechnę w ten upał
ewiru - a jak się czujesz? ... masz juz jakies przepowiadacze?
dziama - gratuluje udanej wizyty ... najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze i fajnie że rodzinka zareagowała pozytywnie
Podziel się: