reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczynki wszystko ok :-) Humor już lepszy :-)

Liluuu a moja nieobecność nie ma akurat związku z moim złym humorem, a z nieobecnością w domu :-) Ale już jestem :-)

ewirut jak remont??

reklama
ALOHA :-)

Lori a gdzie to wybywacie? Udanego wypoczynku :tak:
Marta chyba jeszcze nie urodziła... tzn. ma stawić się w szpitalu we wtorek ;-) ale kto wie... chociaż myślę, że skrobnęła by eska, gdyby Oskarek był już na świecie :tak:

Ewirut no właśnie, jak efekt malowania? :-)

LiLuu jak Lily? :blink:

Buziaczki Kobietki :*

Paula dziękuje już jest lepiej :) ale okazuje się ze to nie zęby :crazy: Dzisiaj nawet dała sobie dokładnie poglądać w buźce i nic tam nie ma :no:
Ja chyba dostanę kota do głowy przez nią :-p;-)
PA co u ciebie?

Ja dziś krótko Olek chory Gorączka zatkany nos Byliśmy prywatnie u pediatry dzisiaj Dostal leki i czekamy na poprawe Biedny jest nie moze oddychać Ciągle płacze Dopiero teraz zasnął ale śpi niespokojnie rzęzi mu strasznie w nosku Więc czuwam przy nim Położę sie poki m nie śpi i zdrzemnę a potem zamiana Pozdrowionka dla was Jutro mam nadzieję będzie lepiej to wpadnę na dłużej

Agnes kurcze :crazy: Co jest grane z tymi chorubskami nawet na chwile nie dają nam odetchnąć wrrrrr
kochana ucaluj mocno Olka od nas a wam życzę żebyście się wyspali ( ja nie spalam 4 noce) oby u was poszło szybciej

Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki :-) Wszystko super dzis male poprawki (wiem wiem niedziela:dry:) Ale wczoraj jeszcze znajomi na wieczor przyjechali i robilismy grilla wiec trzeba było przerwac malowanie:tak:
Efekt bedzie koncowy jak sie wszytsko juz po sprzata i wigole to wtedy najlepiej widac efekty.... Ale kolorek mi sie zaje****ie podoba:tak:

Dla wszyskich buziaczki :-D

Ide robic obiadek :tak: dzis udka z kurczaka pieczone i mizeria ze swoich swiezych ogoreczkow z ogrodka:tak: mniam mniam:-p

Witam niedzielnie Babulce ;-)

LiLuu kurcze to ciekawe co to
:confused: Buziaczki dla Lilusi :*
U mnie w porządku, dzisiaj wolne także odpoczywam
:-) Teraz już bliżej niż dalej do urlopu, więc nawet lepiej się pracuje z tą myślą :-D nie mogę się doczekać :-p

Agnes szybkiego powrotu do zdrówka dla Olusia :*

Ewirut mniaaaaam
:-p swoje ogóreczki- nie ma nic lepszego :cool2:
Mam nadzieję, że pochwalisz się efektami remontu?
:confused:

Marysiu gdybym miała takie moce to od strzału bym przedłużyła dobę
:tak: Kurcze kiedyś czas mijał o wiele wolniej... :blink:

Miłej niedzieli :*

reklama
Paula- jak tylko dojde do ładu ze wszystkim to z mila checia jak na pazie to farba schnie mysle ze jutro juz powoli bedziemy sprzatać:eek: Ja chyba za bardzo nie dam rady wiec wiekszosc spadnie na mężusia:tak:;-):-p
JAk tam pogoda u Was bo u nas jest pieknie ..... słoneczko pieknie swieci i nie da rady usiedziec na podworku bo tak grzeje:tak::-D

Do góry