reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam
tylko nie bic..:-) jestem daje znac ze zyje..:-):-)wszystko ok..troche brzuch pobolewa..ale staram sie odpoczywac :-)
no i jak zawsze latanie..skladanie mebli bo wczoraj dowiezli reszte..teraz czekam na mezusia i pedzimy po towar...takze zajrze wieczorkiem...
milego dnia...
truskaffka- wszystkiego najlepszego...

reklama
Witam ;-)

Truskafffeczko wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin
:-) Dużo zdrówka, zadowolenia z męża i dzieciaczków, szczęścia i czego tylko zapragniesz :*
tort-z-truskawkami6.jpg

Martuś poważnie się zastanawiam nad tym biurem podróży, no ale zobaczymy
:tak:
Trochę odespałam, ale nie za dużo, tak żebym mogła w nocy spać, bo jutro na 8:00
;-)
Proszę się nie stresować, bo będzie lanie po dupsku!!!
:angry::sorry::biggrin2:

Ewirut melduję się posłusznie
:-)

Joasiu nie przepracowuj się!
:no: :*

Buziaczki dla wszystkich i każdej z osobna
:-p
Miłego Dnia :*

Załączniki

• tort-z-truskawkami6.jpg
    tort-z-truskawkami6.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 17
Hejka

jestem i ja :-)

Truskafffka 100 lat !!!

a my byliśmy rano u lekarza bo Lilka cała obsypana okazało sie ze to potowki ale czegoś takiego jeszcze nie widziałam ,to pewnie przez te chorobę bo wczoraj za każdym razem jak sie budziła była oblana potem Kurcze a u nas zaczęły sie upały wrrrrrr

zycze miłego dnia

Liluu - wiesz jak dziecko jest osłabione np. gorączka, to się bardziej poci i stąd pewnie potówki. Będzie dobrze - a pogody Wam zazdroszczę u nas pogoda typowo irlandzka... ach lato... gdzieżeś Ty??

Ewirut nie za bardzo wyspana, bo spałam tylko 2,5h :no: wypoczęta? Wypocznę na urlopie :-)
A co tam u Ciebie, jakie plany na dziś?

U mnie +31'C także ciepło, ale słońca jak na lekarstwo, chmury przeważają choć co jakiś czas dają się wykazać słonku :-p

Ja ide sie przespać ,ten upał mnie wykończy :tak: lubie jak jest gorąco ale nie w takim stanie jak jestem :sorry:,kuzwa i znowu zgaga wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr juz siły na nia nie mam !!!

Rozia a na gardło ........................ jodyna pomogła :-D obsmarowałam migdały troche poszczypało i teraz czysciutko jak ta lala :-D:-);-) po anginie ani sladu hehehe,tylko smarki zostały i pobolewanie głowy :confused2:

Katrina to możemy sie zamienić :wściekła/y: Ja uwielbiam słońce i lato ale jak małej nie było to co roku zimno i deszcz cały czas ! A teraz co by sie troche chłodu przydało bo wiadomo ze takie dzieci złe znoszą te upały to taka patelnia ze szok :crazy:

Kurcze dziewczynki czy ja moge w pokoju wentylatory zamontować przy Lilusi ?

reklama
Paula- u mnie dzis nie zbyt sie dzieje , bo nie mam weny na nic ani checi:-(
I jeszcze ta paskudna podgoda co chwile sie chmurzy i pada juz dosc tego:crazy: Mi spiaco dzis:tak:
Malami-wspolczuje zgagi!
Liluu- ja mysle ze chyba mozesztylko zeby nie był skierowany prosto na nia, i mysle ze bedzie ok:tak:

Do góry