reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witamy zgubę :-)
Nie przejmuj się Oliwką, boi słyszałam,że to częste u dzieci... Po prostu wchodzi w fazę poznawania własnego ciała ... No właśnie, a co lekarz na to??

Ja dziś w sumie niewiele zrobiłam, ale jakos taka padnieta jestem jakbym to ja kosiła na ogródku, a nie m...

Jutro może mnie nie być, bo mamy popołudniu grilla, a rano muszę wybyć z domu,żeby m mógł się wyspać, a poźniej tzreba sie przygotowac do tego grilla :-)

reklama
Ewirut to widzę, że nasze Puzle :-D:-D:-D oboje mają 2 zmianę :-p Dobrze, że mamy siebie, to przeczekamy ten czas :-p

Rozia grillujcie, grillujcie :tak: ja jeszcze nie jadłam grilla w tym sezonie :-( aleeeee jutro jest impreza na Dolomitach, tak więc K obiecał, że pojedziemy na kiełbaskę i mięsko :-p Mam nadzieję, że dotrzyma słowa :-)

Rozia- to może przez tą pogode? No ładnie ładnie ktoś tu jtro bedzie imprezował ;-):tak:

Ciekawe co my sobie na jutro zaplanujemy?
No chyba , że mój juz cos wymyślił i jak przyjdzie z pracy to mnie uswiadomi:baffled::tak::-)

Paula- a od poniedziałku mój puzel ma pierwsza zmiane czyli od 6-14:-D

No czasami zapomnina i nic nie robi a czasami az steka szok ;/
a strachu sie najedlismy z jednym jak i z drugim ale juz lepiej zobaczymy co bedzie dalej a mieszka nam sie lepiej ;p

Sylwia będzie dobrze- musi :tak:
A co do mieszkania, to nie ma jak na swoim :-)
Ja uwielbiam mieszkać z moimi rodzicami, bo są na prawdę OK, wyluzowani :tak: aleee jak przyjadę do K to jest zupełnie inaczej- jakoś tak jeszcze lepiej :-p Mimo, że przyjeżdżam do Niego, a nie do siebie, ale jednak
;-)

Paula my już raz grillowalismy, ale nie do końca uznaję sezon za rozpoczęty, bo pyła paskudna pogoda i siedzieliśmy w domu, a tylko kumpel biegał do grilla, ktory był na zewnątrz :-)

Sylwia a co to za mieszkanko?? Opowiadaj co i jak :-) No i jak sobie radzicie z opieką nad dzieciakami??

Rozia ale chociaż poczuliście TEN smak :-) to już coś ;-)

Na TVP1 leci Opole, gdyby któraś miała ochotę popatrzeć :-p ja słucham, bo już nie wiem co mam robić :baffled: A z lodówki woła na mnie jabłkowe Somersby... chyba się do niego za chwilę uśmiechnę :-D

reklama
Do góry