reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam cieplutko :-) Mamy dzis sloneczko za oknem coś pięknego:tak:
ViolaPop- super chłopczyk z tago Twojego Antosia:tak: I gratulacje z pierwszych samodzielnych kroczków:-D

Rozia- superasnie Ci :-) Ja też chcem tak,ale teraz nie mamy wspólnego świeta:eek: No to życze mega romantycznego wieczorku :laugh2::laugh2::happy:
Paula- A co u Ciebie?

reklama
Dzien dobry :-)

Wyobraźcie sobie,że moje dziecko obudziło sie o 7 na jedzonko, później poszła spać, a potem obudziła się o 10:40:szok::szok::szok::-):-):-)

Viola no to gratulacje dla Antosia :-)

Ewirut podeślij trochę tego słońca, bo u mnie nie ma od kilku dni :-(

Miłego dnia :-)

Rozia- z checia bym podesłała ale własnie zaczęło padać:wściekła/y::wściekła/y:
Mam nadzieje , że to tylko chwilowe , ale juz pranie musialam po zbierac, bo było prawie suche i szkoda, aby zmokło:eek:
Lilu-fajna pora na zabawe, tylko po zazdroscić;-);-)

Hejka

u mnie tez pochmurno

Lor dobrze ze mama dzis już wyjdzie zawsze to lepiej w domku

Liluu no to mała artycha hehehehe zabawy o 4 rano hihi dobre:-D

Rozia mmm to romantyczny wieczór się szykuje :tak: i dobrze należy wam się ,a Bianka z kim zostaje???dobrze ze od czasu do czasu mozna samemu wyjsc gdzies z mężulem

a ja dzis połamana :eek: zachciało mi sie łazienke sprzatac i płytki umyc ........... no to umyłam tak ze z wanny zleciałam!!Wiem wiem zaraz opr dostanę ale :-( chciałam miec czysto już :-:)-( a teraz mam pół nogi sinej i bark prawy mnie boli
a na poprawe zrobiłam sobie na obiad kluski z truuuskawkami mniammm chyba pęknę

u mnie ponuro brak słonca :wściekła/y:

kiedy bedzie ciepłe słoneczne lato ????????????????????????????????

hej. witam ze słonecznej wielkopolski. u nas cieplutko, słoneczko więc przed praca jeszcze długi spacerek z Olkiem zaliczyłam. teraz kursuje z prababcia.

więc jesli u was pochmurno to zapraszam do nas.

małami masz racje nalezy ci się lanie na dupsko. po cos sie brała za sprzątanie. odpoczywaj kobieto. sprzatanie nie zajac nie ucieknie. a ty nogi do góry i lezymy

Hello :-)
Chciałam ogłosić, że u mnie dzisiaj na kilka minut wyszło słońce, ale dosłownie tylko na kilka minut :-p dobrze, bo już zapomniałam jak wygląda :-)

Ewirut a dziękuję, na ogół nieźle ;-) generalnie do przeżycia, bo do mojej pracy i tęsknoty za K zaczynam się przyzwyczajać :-( tak więc nie licząc tych dwóch rzeczy jest na prawdę OK :-)

Rozia Ty to kobieto nawet nie odczuwasz, że masz dziecko, tak pięknie Ci śpi :tak:

Marta przywołuję Cię do porządku!!!! :wściekła/y:

Miłego Dzionka kobietki i słodkie buziaki dla wszystkich dzieciaczków, tych narodzonych i tych nienarodzonych :*:*:*:*:*:*:*

edit.:

Chciałam jeszcze przypomnieć
:sorry:

580516_10152903485375385_1349066755_n.jpg

Załączniki

• 580516_10152903485375385_1349066755_n.jpg
    580516_10152903485375385_1349066755_n.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 17
Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie słoneczko wyszło :-) Bylismy na spacerku,a że Bianka nadal śpi, to na ogródek ją wystawiłam :-)'

Marta normalnie chyba sie do Ciebie przejadę i tak w dupę dostaniesz!!!! nawet ciąża Cię nie uratuje !!!!!! Wczoraj pisałaś,ze się oszczędzasz, a tu co ??!! Normalnie jak dziecko !!! Chcesz,żeby Oskar wyskoczył wcześniej niż powinien ??!! Normalnie ciśnienie mi tak podniosłaś, że ciesz się,że daleko od Ciebie jestem !!!!!!

agnes a Ty bidulko do pracy dziś :-(

U nas z Bianką zostanie siostra moje, już do niej dzowniłam :-) Dobrze,że mam 2 siostry na miejscu, to zawsze którąś zwerbuję do małej :-)

reklama
Marta pogięło cie ??!!!:wściekła/y::crazy:
Kto to widział ech brak mi słów do ciebie !!!!!!!!!!!!

Moja mała opanowała do perfekcji przewrotki na brzuch i nic tylko na brzuchu leży hehehehe o 4 tez tak robiła

Do góry