reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Antosiu,
Niech Ci gwiazdka okiem mruga,
Księżyc bajki opowiada,
A nad ranem, pod poduszkę,
Słonko niech promyki wkłada,
Jeszcze chmurki niech rozgoni,
I rozgłosi wszystkim, wszędzie,
Że dziś Twoje urodziny

Więc kto
żyw niech przybędzie !!!

Zobacz załącznik 564315

Ewirut
tak, wiem w pierwszej chwili tylko nie załapałam z tym leśnym obiadem :laugh2:

Rozia jak szczepienie?

Miłego dla wszystkich :*

No to my już po :-)

Bianka płakała tylko chwilkę :-) Zabawiałam ja książeczką i nagle jak poczuła ukłucie, to był płacz przez chwilę, ale zaraz ja na ręce wzięłam i sie uspokoiła :-) A później już luz :-) Także dzis było ok :-) No i mój mały klocek waży 7340 i mierzy 64 cm, czyli od ostatniego szczepienia przybylo jej kilogram i 4 cm :-) następne szczepienie w sierpniu na wzwb i później na jakieś pół roku mamy spokój :-)

Lori a jak dziś mama ?? W lepszym humorze ??

Rozia - dzisiaj juz dużo lepiej. Podobno ma szanse na wyjście jutro do domu :-) .... fajnie że Bianka tak gładko przeszła szczepienie :-)

Lori to super,że z mamą na tyle dobrze,że mysla już o jej wypisie :-)

A u mnie rozwiązał się problem menu na rocznicową kolację, bo m zabiera mnie w miasto :-) Tylko muszę wybrać restauracje :-)

Razem z Antosiem bardzo dziękujemy za życzenia :) Antoś postanowił uczcić swój dzień i po za tym,że był bardzo marudny to zaczął dreptać bez trzymanki :)
Ponieważ nie wszystkie jesteście na fb wkleję też tutaj fotki Antosia sprzed roku i teraźniejsze :)

IMG038.jpgIMG061.jpgDSC04165.jpgDSC04178.jpgDSC04156.jpg

Załączniki

• IMG038.jpg
    IMG038.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 24
  • IMG061.jpg
    IMG061.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC04165.jpg
    DSC04165.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC04178.jpg
    DSC04178.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC04156.jpg
    DSC04156.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 26
Violu w takim razie poza wcześniejszymi życzeniami ogromne GRATULACJE dla dreptającego Antosia :-)
Przystojniacha z Twojego synka już od pierwszego dnia :tak:

reklama
Do góry