reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam się śmingusowo :-)

losiczko - ah nawet nie mów mi o śniegu, mamy usypane tyle że ledwo się idzie, auto trzeba pół godziny odśnieżać, a ten cholerny śnieg dalej sypie i przestać nie chce. Kurcze normalnie jakiejś depresji można złapać :-(

reklama
witam juz prawie po świętach

u nas też śnieg dzisiaj świeży dopadał a u mnie totalna załamka. ile jeszcze ta zima chce trwać? myslałam, że zdążę na macierzyńskim troszkę wiosennych spacerków zaliczyć z Olkiem ale chyba nic z tego. ostatnie 4 tygodnie mam wolnego a nie zapowiadaja poprawy pogody. jak tak dalej pójdzie to psychotropy zacznę łykać na lepszy nastrój.

truskaffka witamy w domku z amelką. dobrze że tak świetnie się wam układa. czekamy na fotki małej. a ty słoneczko szybko dochodź do siebie

jutro pewnie ruch większy tu zapanuje. dzisiaj jeszcze korzystajcie z rodzinek i leniu****cie. do juterka

Witam laseczki z zimowej krainy :-p

Ilonko jak się czujesz?
:confused:

Truskafffko jak to dobrze, że jesteście już w domku
:tak:
Widzę, że Mati- brat na medal :-) a i mąż niczego sobie gospodarz :tak: Nacieszcie się teraz wszyscy sobą ile wlezie :tak:
Buziaczki dla Amelki i starszego brata Matiego
:cool2: :*:*

LiLuu wszystkiego naj z okazji trzymiesięcznicy Twojej Panny :*
;-)

U mnie święta przebiegły spokojnie, wczoraj byliśmy u babci i dziadka całą rodzinką, a dzisiaj dzień w domku, a później nocka w pracy
:dry:
K już pojechał do domu, więc jak zawsze meeega smutno
:-(
Tak poza tym no to śnieg, śnieg i jeszcze raz ŚNIEG!!!
:szok::szok::szok:

Buziaki :*

Hejka:-) Witam was po świętach.
Mnie też zasypało tak, że szkoda gadać. Wczoraj musieliśmy nieść wózek połowę drogi do teściów, bo się nie dało przejechać:dry:

Co robicie w sylwestra??? ;-)

truskafko, cieszę się że święta już w domku spędziłyście. Cieszcie się sobą. Buziaczki dla królewny Amelii i dla ciebie.

agnes, też mam już dość. Prześlij mi trochę antydepresantów:sorry2:

ilonka, jak zdrówko?

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Święta święta i po świętach uffffff........ byle do gwiazdki hi hi.

Ja 1 dzień świąt spędziłam u cioci. Od rana do wieczora. Fajnie było.Najadłam sie :-p a wczoraj wiązałam sadełko oglądając filmy i bajki z chłopakami. Cały dzień strasznie chciało mi sie spać :baffled: to zaliczyłam popołudniową drzemkę a potem siedziałam do północy.

U mnie pogoda nadal zimowa -1 st :dry: ja chcę wiosnę.:-)

Ilonko ????

Kolejno odlicz dziewczynki :-)

Miłego dnia :-) :-) :-)

Do góry