reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Ilonka - ale się wymęczyłaś. Niech to dziadostwo jzu nie wraca. Wiadomo do czego się tak robi? nie można jakoś przeciwdziałać zawczasu?
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Słoneczka w tej nerce mam 2 kamienie.... które schodzą na to wychodzi, bo nerka i pęcherz strasznie bolą ....
po 18 kroplówka przestała działać. wzięłam leki które mi lekarz przepisał... ale ból znów był nie do zniesienia :-----------(
juz spakowałam sie ..po mamę zadzwoniłam aby przyszła do dzieci,,,, ale tabletki zaczęły działać... i coś czuję ze za 6 godzin bedzie znów powtórka :-----(
Powiem Wam ze wyglądam strasznie, oczy podpuchnięte., biała jak ściana , bardzo mnie to wykończyło dziś
Boze modle sie aby w nocy spać spokojnie :---(
Jaś biedny strasznie sie wystraszył zanim przyjechała karteka :-( ze musiał to widziec :---( i teraz ciągle pyta czy mnie juz nie boli ..:-(
dziękuje Wam kochane !!!!! niech te kamienie zejdą bo naprawde ból jest przeokropny.. noga od razu niewładna :-(
DOBRANOC SPOKOJNEJ NOCKI ŻYCZĘ ....
po 18 kroplówka przestała działać. wzięłam leki które mi lekarz przepisał... ale ból znów był nie do zniesienia :-----------(
juz spakowałam sie ..po mamę zadzwoniłam aby przyszła do dzieci,,,, ale tabletki zaczęły działać... i coś czuję ze za 6 godzin bedzie znów powtórka :-----(
Powiem Wam ze wyglądam strasznie, oczy podpuchnięte., biała jak ściana , bardzo mnie to wykończyło dziś
Boze modle sie aby w nocy spać spokojnie :---(
Jaś biedny strasznie sie wystraszył zanim przyjechała karteka :-( ze musiał to widziec :---( i teraz ciągle pyta czy mnie juz nie boli ..:-(
dziękuje Wam kochane !!!!! niech te kamienie zejdą bo naprawde ból jest przeokropny.. noga od razu niewładna :-(
DOBRANOC SPOKOJNEJ NOCKI ŻYCZĘ ....
-Lorelain-
Fanka BB :)
P
Paula~
Gość
Witam się w przelocie ;-)
Ilonko szybkiego powrotu do zdrowia Mam nadzieję, że już Cię nie boli :*
Pozdrowionka i uściski dla WSZYSTKICH :*
Ilonko szybkiego powrotu do zdrowia Mam nadzieję, że już Cię nie boli :*
Pozdrowionka i uściski dla WSZYSTKICH :*
reklama