reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam :-)

U mnie śnieg znika w mgnieniu oka, właściwie zostało go tyle co na lekarstwo
:tak: Słoneczko pięknie świeci, mam nadzieję, że już tak zostanie ;-)

Losiczko fucha fajna, ale dla kawalera
:tak: Mąż przyjaciółki jeździ, ale to jest masakra dla małżeństwa, a co dopiero młodego :shocked2: Praktycznie w ogóle nie ma go w domu :confused2: Ale puki co, Twój syn może sobie na to pozwolić :tak: Ciekawe tylko co na to Jego dziewczyna? ;-)

Ilonko dziękujemy bardzo :*

Ada no nie wierzę
:szok: aż muszę oczy przetrzeć :-D nareszcie się pojawiłaś :*

LiLuu zdrówka dla Lily :*

Jakoś mi dzisiaj smutno, nie wiem dlaczego ehh…
:-(

Miłego Dnia :*

Pauluś no włąsnie on od grudnia jest bez dziewczyny:sorry: tzn poraz chyba setny pokłocił sie z Zuzią tzn ona z nim :-D żebyś Ty widziała jak oni na fb sobie delikatnie dogryzają :sorry::sorry::sorry:

Losiczko hahaha ach ta młodzież :-D jej, zabrzmiało to jakbym miała 70 lat :szok::-p
Wiesz, jest szansa, że zmieni zdanie co do pracy jak się jednak pogodzą ;-) tak więc może będziesz spokojna :tak:

Hej kobitki..
Ja znowu nie mam czasu..zaraz na zakupy.obiad.prasowanie..za malo rak mam:-):-)
Losiczko - komentarzyk napisze wieczorkiem..bo na nowe zakupy sie czaje u ciebie..a co do staranek co ma byc to bedzie:-) chociaz mam stracha ze skonczy sie jak ostatnio
Lilu - zdrowka dla corci..
Ilonko- co tam nowego tworzysz??
Paula-nie smutaj sie
Reszty nie pamietam..zajrze pozniej..

Dzień dobry :-)

Dziewczynki czytałam jak wstałam co u Was, ale nie miałam jak odpisać i teraz już nic nie pamietam :-( Przepraszam...

losiczko no właśnie jeszcze nie dostałam :-( A na jaki adres wysłałaś paczkę :-(

Miłego dnia :-*

Losiczko ja bym kupiła ale narazie brak funduszy niestety:-( za to moja mama się czai na jakąś torebkę więc może nie długo jakieś zamówienie będzie:tak: a co do płci niestety jeszcze nic nie wiem może jutro się dowiem bo na usg idę i jeżeli się bestia dobrze ułoży to będę wiedziała a wtedy napewno dam znać :-D

Paula ty się nie smuć i uważaj z tym wytrzeszczem bo ci jeszcze zostanie :-pa taka ładna buzia i szkoda by było :-D

Rozszpunka sprzątanie ogólne mnie nie minie a okna mnie tak wkurzają mój m jakby umył to by nic przez nie widać nie było :-D

reklama
LiLuu to by wyjaśniało dlaczego jest taka zmierzła :-)
Daj znać jak wyjdą- będę gratulowała :-):-):-) :*

A to dla Was kochane na poprawę humorków- częstujcie się ile chcecie :-D

527806_326851674104158_1413966428_n.jpg

Załączniki

• 527806_326851674104158_1413966428_n.jpg
    527806_326851674104158_1413966428_n.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 21
Do góry