reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katrina haha :-D ano ........:-p tzn Jaś lubił a Pawcio ????? hmm......... dla niego to bez różnicy raczej.... nie potrzebuje noszenia ,dac mu gryziaka lub inne zabaweczki i dziecka nie ma :-D

A jak Alinka ??? pewnie stara sie pomagac przy braciszku ?? Nie jest zazdrosna ???

reklama
Ja tylko na chwilkę.

paula, butki piękne. Też mi się marzyły takie sznurowane z przodu. Mają koturn i gruby obcas, więc też wydaje mi się, że stabilne powinny być. Wszystko zależy od tego jak są wyprofilowane w środku. Ale jeśli firma dobra, to powinny być "do chodzenia". I cena super! Sama bym się skusiła, ale dopiero co kupiłam ciepłe butki i m by mnie przegnał jakbym następne do domu przyniosła. pobrane (1).jpg

katrina, ale się Kubuś zmienił! Duży chłop już z niego:happy2:

Ilona, opłaca ci się jeszcze tą karuzelę kupować? Maksio jest teraz zainteresowany tylko ciągnięciem za rybki leżąc na przewijaku. No i czasem popatrzy na rybki z projektora. Napisane jest na niej, że jest do 5 miesięcy;-) Jeszcze w gondoli się jakoś mieścimy, więc tak jeździmy. Cieplej na pewno jest. Myślę, że w marcu już będziemy musieli się przesiąść do spacerówki, ale to w sam raz, bo Mały już coraz lepiej siedzi, tak że za 1,5 miesiąca będzie przesiadka. A jak Pawełek?

A co do dziewczyn które były i się zmyły, to ja jestem ciekawa jak się ma ta dziewczyna, u której dziecka podejrzewano rozszczep kręgosłupa czy coś takiego. Miała mieć cesarkę jakoś w lipcu. Nawet nie pamiętam jej nicka.:zawstydzona/y:

Roszpunka ja bym własnie juz Pawciowi założyła spacerówkę ale skoro sie mieści i nie wydaje mi sie aby było mu ciasno to czekam, po drugie własnie czekam bo jest mu zwyczajnie cieplutko !!!! w spacerówce juz byłby narażony na "przeciągi" :sorry2: mimo ze da sie rozłożyć na leżąco ......... z miesiąc i chowamy gondolkę a mocujemy spacerówkę :tak::-)

Uciekam perły bo mąż dziś wcześniej bedzie :-D czyli zaraz !!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

Dobranoc :) Jutro wpadnę :-) ale raczej po południu , bo rano lece na BIGA potem obiadek, moze pojedzie sie na większe zakupy do ostrowca ... także popołudniu sie melduje :tak::tak::-):-):-):-)

Roszpunka dziewczyny wpadają uciekają i tyle ich widzimy ,,,, dobrze ze my jesteśmy - zgrana paka :-D:-D:-D:-D:-D

LIluu moze czas na zmianę avatarka hihi :-D

Ilonko no właśnie u mnie z obcasami to jest tak średnio szczerze powiedziawszy :zawstydzona/y: ale przekonuje mnie trochę to, że ten obcas wygląda na stabilny i ma małą koturenkę :tak: sama nie wiem co robić, pokarzę jutro K- ciekawe co powie :-)
Uuuuuuu to będzie gorąco dzisiaj u Ciebie

Katrina obyś miała rację bo strasznie mi się spodobały
;-)

Roszpunko
ja właśnie nie mam w miarę eleganckich butów na zimę, a tu okazja jest niezła, patrząc na cenę jaka była poprzednio
:szok: w weekend podjadę do sklepu i pochodzę trochę, przymierzę, żebym się w bagno nie wpakowała :-D
A te które wkleiłaś to Twoja nowa zdobycz?

paula, tak. Potrzebowałam ciepłe buty, bo oficerki, które miałam zaczęły przeciekać, a poza tym marzły mi w nich stopy. Te są mega ciepłe i wygodne, nie ślizgają się. W sam raz do latania z wózkiem. Paula, a jeśli sobie w tych pochodzisz i będą bardzo wygodne w sklepie, to i po dworze polatasz. A na długie spacery zawsze możesz wygodniejsze założyć.

ilona, to u nas pewnie będzie podobnie. Póki się mieszczą to niech się grzeją w ciepełku:tak: Chyba też jutro skoczę na bigę;-)

Dużo się nam dziewcząt przewinęło, a została nas garstka. I ucichło niestety.
A moje schronisko nie załapało się do tej 10-tki. Zabrakło 20 głosów:-:)-:)-( Może to głupie, ale smutno mi się zrobiło:-(

Ilonka - Alinka zazdrosna nie jest, ale z tym pomaganiem to tak róznie bywa. Ma dzień, że jej nie trzeba prosić i sama chętnie wszystko przyniesie, albo cos zrobi, ale są dni, że uparta i nic nie wynegocjuję.

No jestem moje kochaniutkie............zwijalam sie dzisiaj jak moglam zeby miec trochę czasu ale musiałam szybko się szykować do koleżanki na spóznione urodziny......kupiłyśmy jej z siorą kosz na biwak z całym ekwipunkiem i do tego fajny stojak na tort ..........bardzo się ucieszyła:tak:

Biapl wszystkiego najlepszego z okazji urodzintort.jpg
Sylwus ale sie ciesze ze masz juz Mariuszka obok siebie wozek.jpg
Lilu kochana przepraszam ze nie odpisalam na twojego smsa:sorry2: ale bylam na spoznionych urodzinach u kolezanki i nie slyszalam telefonu a pozniej bylo juz za pozno na odpisywanie
Ilonka u mnie juz 27 cykl starań;-) ps jutro ci odpisze jak sprawdze;-)
Patka witaj
Agnes to czeka cie troszke pracy i nerwów ale pewnie jak piszę ten post to ty juz masz przygotowane wszystko:-)
Paula kochana oby ci główka szybko przeszła podobno seks jest najlepszym lekiem na ból głowy :-D
Marcia ale super wieści .....nie ważne czy jajka czy kaczuszka ważne że zdrowe !!!!!!:-D
Roszpunka kochanie co u ciebie;-)??? Jak tam ten maly kurczaczek:-) ?
Ilonka powinnaś nawiązać szerszą współpracę z Losiczką:-):-):-)
Lilu kochanie ucałuj tą małą perłę odcioteczki z okazji miesiąca ;-)
Rozia ale super ze juz w domku.....pisz nam jutro szybciutko jak tam maleństwocórka.jpg

A co u Kasi -es ....wiecie cos????
Katrina ale juz kawaler z Kubusia.:-)........pamiętam twoją ciążę a tu już smyk szpula w chodziku
Paula piękne te butki .........ty masz nogi aż do nieba więc bedą ekstra :tak:

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Wpadam życzyć miłej soboty. U mnie deszczowo.Męzulo - hrabiulo nadal w łóżku ale :-) do kompa sobie wstaje :crazy: .

Wczoraj przyjechały pacynki 30 szt :-) i 16 kompletów górali :-) tak że na tydzien roboty mam :-) .

Dziewczynki ja obiecuje że już będę częsciej :tak::tak::tak: enpra zamknęłam ale faktycznie to już nie te forum co kiedyś :-(

Martuś poraz pierwszy sie pomyliłam bo byłam pewna że będziesz miała córcię choć jeszcze nie przesądzone bo to dopiero 16 tydz. :-):-):-)

Trzymajcie sie cieplutko kochane :-):-):-)

Do góry