reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam wieczorkiem.

u nas maskara. mąż ma zapalenie oskrzeli a ja walczę z przygotowaniami do chrzcin. dzisiaj zakupy zrobiłam. Oluś został z prababcią i super to zniósł.

nie nadrobiłam ale padam na pyszczek po cały dniu poza domem. więc wybaczcie. zamelduję się pewnie z fotkami dopiero w niedziele bo jutro sprzątam chatę a w sobotę gotuje a w niedziele Olusia wielki dzień.

będę tęsknić za wami kobitki ale musze te dwa dni poświęcić na robotę.

SYLWIA gartuluję. witamy Mariuszka!

reklama
Witam w ten mega wietrzny czwartek :szok::-)

Dziama praca, praca, praca…
:baffled: A tak poza tym to OK., dziękuję że pytasz :* :tak:
A jak po wizycie u krawcowej?
:confused:

Ilonko
proszę przekazać Papisiowi jeszcze raz najlepsze życzonka półroczkowe
:-) :*:*:*

Violu ojjjj biedulek, ale mam nadzieję, że kolejnym razem będzie lepiej
:tak:
Cieszę się, że z serduszkiem wszystko OK
;-)

Losiczko zdrówka dla męża, a dla Ciebie cierpliwości w tym trudnym czasie
:tak: Jak chłop chory, to koniec świata blisko :-D

Biapl wszystkiego co najlepsze, spełnienia wszystkich marzeń!!! :*

Patka witam
:-)

Agnes
powodzenia i żeby udał Wam się ten dzień, tak jak zaplanowaliście
:tak:

Laseczki
ja lecę jeszcze nadrobić G i mykam spać, bo od rana tak mnie głowa boli, że nie wyrabiam
:-(
Miłego wieczoru :*

witam perły
ja tylko na chwilkę wpadam ( bo Jaś okupuje kompa:baffled: pieron jeden )

Martuś dobrze czuła.......... BEDZIE SYNUŚ ( na 95%) :-p:-p:-p !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dupka odstawia , macica miękka zamknięta , ze względu na wyniki badań ma 3 rodzaje leków .........ale ogólnie wszysttko OK po wizycie !!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Martuś to ja juz bede obmyślać co by tu wydziergać dla bąbla hihih :-D:-D:-D

Miłego dnia słoneczka :) wpadnę potem :tak:

Podpisuję się i Ja :-)

Korzystam puki jestem, bo jutro przyjeżdża K, więc znowu Was zaniedbam :-(

Ilonko ale nam wieści przynosisz ho ho :tak::-)

Martuś w takim razie gratuluję mamusiu dwóch syneczków !!!!! :-):-):-) :*

Miłego Dnia :*

Mam nadzieje ze same dobre wieści ZAWSZE bede Wam niosła !!!!!!!! :-D:tak::tak::tak: ale i sobie tez hihi :-D:-D:-D:-D:-D

tak poza tym fajnie jakby sie posypały fasolki nam, bo tabelka cięzaróweczek sie skraca niesamowicie i szybko :-:)-:)-:)-:)-(

losiczka KOCHAM CIĘ KOBIETO !!!!!!!!!!!! TOREBKA DOSZŁA IIIIIIIIIIIIIIIIII.............. JEST ZAAAAAAAAJEBISTA !!!!!!!!!!!!!!!! CO MOJA NOWA TO CORAZ PIĘKNIEJSZA ALE Z TĄ TO JUZ PRZESZŁAŚ SAMA SIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D aha i na wiosnę zgłaszam sie do Ciebie po torbę doooo........wózka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hihi

Zdjęcie2199.jpg Zdjęcie2200.jpg

Ps.... mój projekt hihi !!!!!!!!!!!!!!!!

Witam dziewczynki

Ilonko torebka śliczna :szok: Szok dziewczynki jakie wy macie talenty

Marta a może lekarz sie pomylił ?;-)bo ja obstawialam dziewczynkę :-p Ale najważniejsze ze zdrowy :tak:

U nas noc była w miarę do 3 potem sie Lily wiercila przeżyła i drapala po buzi :no: Tak ze my dopiero wstali :-p

I najważniejsze Lilunia dzisiaj skończyła miesiąc :tak::-D:-)

:-D

Jestem jestem :-D:-D

Ilonka dziekuję za info :-) :*:*

Badania krwi cienkie a z tego ze witamin dla kobiet w ciazy brac nie moge bo po kazdych mi niedobrze i zoładek boli to dostałam Jodit 200 , Prenatal DHA, Vigantoletten 1000 no i zobaczymy :-D

i miała sprawdzic tetno tylko ale ja poprosiłam i widziałam tez siusioka hehehe :* focia brzusia leci na grupę :*

reklama
Liluu całuski ogromne dla Lily z okazji skończonego miesiąca :-D:-D krostki znikają powolutku ???????

Martuś to co dziergac na niebiesko hihi :-):-):-)

Losiczka nasza to mistrzyni świata !!!!!!!!!!!! kotuś jak mężuś ??

Lece na g obejrzeć tego siusiaka małego:-D

moja nowa świnka dla Valkyrie ( mam nadzieje ze sie spodoba :sorry2: jak coś bede przerabiać hehe ) kończę drugą i tez wstawie fotkę :)

Zdjęcie2202.jpg

Do góry