reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Teraz ja sie szykuje wpadam wieczorowa poro bo narazie jeszcz w domu mam skurcze co 10 minut i to napewno nie sa jakies banalne skurcze i czekam na rozwoj sytuacji jak cos sie bedzie wiecej dzialo dam znac ilonce mam dzis wizyte na 9 jesli dotrwam bo narazie nie chce jechac na szpital jak mi wody nie odeszly ale spac mi juz nie da wiec jak cos trzymajcie kciuki za szybki rozwoj :)

reklama
Witam z rana :-)
Sylwuś kciuki zaciśnięte za szybki poród !!!!!!!! NIech Mariuszek bierze przykład z Bianki i sie pojawia na świecie :tak::-)
Jane cieszę sie ze wyniki wyszły w normach !!!!!!!!!!!!!! to teraz czekamy na wizytę u gina ...:tak:

Katka a TY taka zabiegana ??????????
Pauluś nie dają odsapnąć w pracy widzę :-:)-( biedna :-(

Jak sie czują naszę cięzaróweczi i przyszłe ciężaróweczki ?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pawełek drugą z noc z rzędu nie wstał na papu :-D
Może juz sie przestawił i nie potrzebuje jeść w nocy :-):-):-) :-D
Za to Jaś mnie pieronek obudził zeby noska wysmarkać i juz nie mogłam zasnąć :baffled: ehhhh.... no ale nawet lepiej sporo mam zamówień wiec bede działać chwilę .. a jeszcze nie zaczęłam nawet czapulek dla Valkyrie :baffled:- zabije mnie :shocked2:

agnes jakie menu na chrzciny ????????? Bo chyba nie pisałaś ... chyba ze ja przegapiłam :baffled:

MIŁEGO DNIA !!!!!!!!!!
:-D

witam gwiazdy

u nas znowu noc z pobudkami. Olek strasznie marudny dzisiaj. nie wiem co mu jest

ilonko menu na obiad na chrzciny:

Rosół z makaronem

Ziemniaki
Pyzy
Kluski śląskie
Ryż

Sos pieczeniowy
Sos potrawkowy

Rolady
De volaye
Udka w karmelu
Karkówka
Schabowe z ananasem
Kaczka

Dodatki:
Kapusta czerwona
Marchewka z groszkiem
Kalafior, marchewka, brokuł
Brukselka

Placki: orzechowiec, sernik i tort

jane wyniki super

Hejka

Jane no wyniki super :)

a ja mam nerwa od rana ,kuzwa na badania miałam jechac i wstałam o 7 ogarnełam siebie i młodego obudziłąm a tu auto kaput no kuzwa co za złom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a do tego G mnie wkurzył swoimi madrymi wypowiedziami ze mogłam je juz dawno sprzedac tylko kuzwa czym bede jezdzic na autonogach:wściekła/y: on zadowolony bo ma nowy i sprawny kutafon jeden :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny my dziś na ten pogrzeb idziemy na 14 ,mały do babci,ale nie na długo bo mamy zamiar zawieźć go do babci ,mąż zawiezie mnie do kościoła, ja zostane a on musi odebrać chrześniaka z przedszkola i odstawić go mojej córce pod opiekę(to właśnie jego mamie zmarł tata) i pojedzie po Antosia i z nim na cmentarz chcieliśmy iść i na stypę , ale on dostał dzis rano takiego kataru,że szok,. Leje mu się z noska i oczko łzawi. Niby lekarz mi mówił,że u dziecka katar nie stanowi przeszkody przed spacerami... Mam nadzieję,że to się nie rozwinie.

I jeszcze proszę was o kciuki. Jadę dziś zawieść cv do sklepu Smykoland. Dostałam tajną wiadomość,że tam zwalnia się dziewczyna więc igiem jadę z cv. Mam nadzieję że zaproszą chociaż na rozmowę. A praca jak marzenie w sklepie z akcesoriami dziecięcymi . Sklep coś jak bobas czy smyk tylko większy!!!!!!!!!!!!!!!. Fakt praca od 10 do 18,ale mąż pracuje na zmiany i już sobie wszystko uzgodniliśmy,nawet by nie było tak źle z opieką nam mały. Na początku mi byłoby ciężko będę tęskniła ale przyzwyczaję się............

Sylwia hop hop!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mariuszek już na zewnętrznym?????????????????? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzien doberek:-)

Ilonka a no czasami tak sobie cos poprzestawiam albo ludziska mi zmienia a pozniej nadazyc nie moge :sorry2:.....w domu przesladuje mnie sterta prasowania ......presja cwiczen do tego i jakos nie moge sobie tego wszystkiego ulozyc zeby mialo rece i nogi:baffled:niezorganizowana jestem chyba..............

A Papi widze grzeczna na maxa:-D
Agnes a moze cos Olusia zbiera?????Albo juz od zabkow taki nie swój .....a menu kochana uffffffff juz mi slinka leci:-)

Viola no to kciuki i glowa do gory .....bedzie dobrze;-)

Martus .......Twoj tak jak i moj.......czasami nie warto prosic o pomoc :no:bo zawsze chetny to jakos skwitowac...............juz nie dlugo zamienisz tego grata na wózeczek:-).a wtedy on bedzie chcial twoja fura jezdzic :-D......... a kiedy mozes isc na te badania?

Jane wyniki super:-) czyli jeden problem z głowy a kiedy masz wizyte???? Bo jestem ciekawa co dalej ?????

Sylwia ....no to teraz Mariuszka kolej tu juz wszyscy na niego czekaja :-)

reklama
Martuś :wściekła/y: ręce opadają :wściekła/y:
agnes menu świetne !!!!!!!!!!!!! i dużo wszystkiego :tak::tak::tak: kurcze ale ile roboty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viola trzymam kciuki... faktycznie praca byłaby fajna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I raczej byś sie tak nie napracowała w takim sklepie :tak:
katrina bo zapomniałam... zdrówka życzę kochana!!!!!!!!!
Katka widać jakieś efekty ćwiczeń ??? a dietkę tez masz jakąś przy nich ??????????????? nieustannie życzę zdrówka dla taty :tak:

Zdjęcie2074.jpg

Zdjęcie2079.jpg

Zobacz załącznik 535397

Zdjęcie2080.jpg

Zdjęcie2077.jpg

Do góry