reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
LiLuu tamuj kochana tamuj :-D podrzucę Ci tampona jak chcesz ;-)

Valkyrie dziękuję bardzo, ja Cię nie zaprosiłam, bo nie miałam namiarów żeby szukać
:-( z tą nieśmiałością trochę przesadziłam :-D Potwierdzę jak doczłapię do domu po 22:00, bo teraz jestem w pracy i nie chcę żeby Szef podglądał na kamerze moje sexy koleżanki, bo to ja muszę być Jego muzą :-D:-D:-D

LiLuu ;-) a tak na poważnie to nie wiem co można polecić kobietom w ciąży :-( więc z bólem serca muszę powiedzieć, że nie jestem w stanie pomóc :confused2:

buhahahah... ja jestem taka sexy że no... biedny, od razu na impotencję by 'zachorował' :-)

edit

liluu ale krople chyba w ciąży można??? maści, jakieś inhalacje???

liluu szczerze mówiąc nie pamiętam... ja miałam zapalenie oskrzeli w ciąży, i brałam praktycznie wszystko oprócz antybiotyku... krople chyba też, no ale ja naprawdę miałam kiepsko :no:... jak masz jakieś krople to wklikaj w googlach i poczytaj ulotkę..

reklama
Do góry