reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
No to jestem :-)

U małej ok :-) szyjka trzyma, ciśnienie ok, wyniki też ok :-) Takze dostałam skierowanie na usg na 29 grudnia :-) Pan doktor powiedział,że w sumie, to moge już rodzić, ale powiedziałam mu,że jeszcze nie :-)

Stolarza się odezwał :-) Dziś się spotykamy i będziemy klepać ostateczną wersję :-)

A tu co się działo?? Poza drzemką Liluu :-D

A ja ide w czwartek do gina i na sciemniam ze moj brat wyrzucil mi skierowanie na usg i nie zrobilam wiec moze da mi na kolejne bo tak to nie ma mowy na usg wg nfzu ;/ ehhh

kopiuję to samo co napisałam na enpr ^^:
-----------------------
po wizycie nastrój bardzo dobry! wszystko jest tam w środeczku ok, więc to zaburzenia hormonalne... oczywiście na usg obraz policystycznych jajników, ale to u mnie norma... pan doktor jest przemiły i bardzi delkatny, zalecił branie tabletek ziołowych Mönchspfeffer, które okazały się być niemieckim Castagnusem - jaja jak berety... na marginesie dostałam pierwsze dwa opakowania za darmo ^^... za 6 tyg. kazał przyjść i wtedy chce zrobić profil hormonalny... ogólnie stwierdził, że do 6 miesięcy będziemy w ciąży ^^..

ogólnie to będę miała parę opakowań Castagnusa do oddania więc jeśli są chętne to proszę o info na priv...

CASTAGNUS za darmo w dobre ręce oddam :-)
--------------------------

na grupie napisałam was swoje namiary możecie mnie odnaleźć na FB jeśli macie ochotę ^^

no to ja dla wszystkich potrzebujących przesyłam może już ostatni raz
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jutro mam termin i tli się we mnie nadzieja że Lily wyjdzie :tak:

liluu dzięki ja już łapię :-):-):-)

LILY SŁYSZAŁAŚ CO MAMA MÓWI!!! proszę zrobić wcześniejszy prezent świąteczny i wyjść już ze swojej jamki :-D

Rozia no będziemy działać tylko ostatnio nie mieliśmy w ogóle nastroju :-(...

dziś zaczynam brać te tabletki... no ciekawe... na polskich napisane że dwie rano a doktor kazał mi brać rano i wieczorem... jestem w niemczech więc biorę po niemiecku :rofl2:

Sywia Ty fikusie cwany Ty :-)

Valkyrie nie przejmuj się, ja jestem w PL, a jak mi lekarka kiedyś kazała zacząć brać tabletki anty od 3 czy 5 dnia cyklu (nie pamiętam dokładnie) to też zdzikłam, bo nie spotkałam jeszcze osoby która miałaby zacząć brać tak dziwnie :-D no chyba, że tutaj jest taka? :-):rofl2:

LiLuu mam nadzieję, że jutro tutaj wejdę i przeczytam, że wypierasz Lily :-)

reklama
Do góry