reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej,
ja znowu wybrałam połówkę urlopu bo nie byłam w stanie siedziec w pracy. Totalnie jestem chora, nos zapchany, gardło boli i 38 stopni. No to tyle było z robienia wykresu. No i dla dzidzi tez to nie są sprzyjające warunki.

jeśli chodzi o bete to ja przy bliźniakach mialam 1000 wiec nie super wysoka chyba.

reklama
Hehehehe pewnie tak Martuś :-D:-D:-D:szok: No nic trza dupę z domu ruszyć jak sie chce ciasto piec bede za godzinę no muszę do pl sklepu pójść a tak go nie lubię Ze masakra,:angry:strasznie nie miła pani tam jest bleeee ale tylko tam sniezke mogę kupić bo angole jej nie maja

Ja znów okazyjnie wpadam :)

Lilu też chcę pierogi, ja dziś wędlinka nie!

Marta śliczny aż się człowiekowi głaskać chce :tak:

Ja się pochwalę jak będzie synek napewno będzie Antoni Władysław a jak córka to narazie Liliana (tak wstępnie miała Julka mieć na imię ) Zofia, Maria takie trzy opcje :-D

Paula ;-)

Lori zdrówka:blink:

wróciłam teraz mam czas do 18 żeby zrobić ciasto i pierogi :szok: heheheh ja to chyba śnię ze zdążę ze wszystkim

moje kotki bardzo lubią szynkę i kupiłam dziś w PL sklepie taką wędzoną wydawało się dobrą i co i dupa nawet koty tego nie chcą nie mówiąc już o mnie fujjjjjj

a poza tym to mało mi krocza nie rozerwało tak bolało :no:

hey! ja jestem dziewczyny! wywołałyście mnie :tak:

niestety nie mam humorua ani siły... mój Krzysiak ma anginę a z tego co ja zauważyłam to kula się z nią już od tygodnia... teraz jeszcze nam tatusia rozłożyło, czyli wiadomo kto kolejny...

marta chudzielcu, oferuję parę kilo w prezencie dla fasolki... przefaxować, wysłać mailem czy pocztą???

czapki jakieś widziałam wcześniej, ale nie kojarzę dokładnie, w każdym razie fajne były:-)

Liluu zapraszam do mnie na obiad, znaczy z Twoim obiadem:zawstydzona/y:... pierożki na pewno pyszne!!!
marysia dzieciaczki śliczne!!!
katy mam nadzieję, że już zdrowiejesz porządnie! jak tam @ nadal ni widu ni słychu???
losiczko podgladalam cie wczoraj na FB, ty super kobitka jestes! a Twój małż niezłe ciacho :)))
dziama jak tam spotkanie bo albo nie doczytałam, albo nie opisałaś...
pamela mam nadzieję, że dzień w pracy udany!
Paula ciebie też na FB widziałam królewno :happy2:... ślicznaś:cool2:

więcej grzechó nie pamiętam!

acha ada ja też już nie mogę doczekać się Twojej wizyty, tak jak i martusi!!!

ja ogólnie dzisiaj robię za pielęgniarkę, kucharkę, sprzątaczkę, pokojówkę i salową... mąż mi nawet dał radę zażartować... woła mnie a jak już się zjawiłam to mówi 'SIKU MI SIĘ CHCE, SIOSTRO KACZKĘ POPROSZĘ'... normalnie hłe hłe hłe...
:baffled:

Valky no to mąż rzeczywiście chory :angry: niech go drzwi normalnie bym udusiła
co do obiadku to nie ma sprawy a deserku nie chcesz??:szok:

Trzymaj się cieplutko i nie daj się chorobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

reklama
Valkyrie Ty się nawet nie przyznawaj, bo w takim razie nie wybaczę Ci tego, że nie pozostawiłaś po sobie żadnego śladu w postaci zaproszenia :tak:
Dziękuję, ale uważam, że przesadzasz :zawstydzona/y::tak:
Zdrówka dla całej rodzinki i dla Ciebie żeby zapobiec choróbsku :*

LiLuu dasz radę, kto jak nie Ty?!
:tak:

Do góry