reklama
KatyB
Fanka BB :)
Lori napewno dalabys radę bo w wodzie idzie lekko i sa tez troszke wolniejsze wstawki na złapanie oddechu ;-) może już jest takie coś w PL????
Liluu a nie myślałaś o porodzie w wodzie????:-)
Jane w koncu jesteś:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opowiadaj jak żyjesz.....dalej w biegu????
Ja mam objawy grypy falowo ale chyba będę żyła ale @ nadal niet
Liluu a nie myślałaś o porodzie w wodzie????:-)
Jane w koncu jesteś:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opowiadaj jak żyjesz.....dalej w biegu????
Ja mam objawy grypy falowo ale chyba będę żyła ale @ nadal niet
-Lorelain-
Katy - hmmmmm to może jednak nie są objawy grypowe tylko ciążowe?
Jane - tak patrze na twój wykres i jestesmy na identycznym etapie ...razem wypadnie nam testowanie
Jane - tak patrze na twój wykres i jestesmy na identycznym etapie ...razem wypadnie nam testowanie
Ostatnia edycja:
-Lorelain-
ja tez rodzilam bez znieczulenia ale teraz bym się dwa razy zastanowiła
KatyB
Lori nie ma szans na ciaze ani sie nie czuje ciążowo ani testy tego nie potwierdzają....zresztą w tym dniu to już bym myślała o pozamacicznej.....tak że wolę dostać @ ale albo to ta prolaktyna mi miesza albo faktycznie od tych cwiczeń
Liluu jak ty nie to kto;-)
Liluu jak ty nie to kto;-)
P
Paula~
Gość
Hello Laseczki :-)
Witam wieczorową porą ze śnieżnych gór, co prawda na razie deszcz ze śniegiem, ale mam nadzieję, że zamieni się w sam śnieg
Katrina syneczek: cud, miód i orzeszki ;-)
Ada już mu mówiłam, ale zawsze jak mu mówię, że tęsknię itp. to On mi mówi, że to z nudów… wiesz, że się nudzę i wymyślam sobie smuty...
A ty chyba założysz w końcu tego neta w domku, co? Bo jakoś nie wyobrażam sobie, że znikniesz z forum jak zakończysz pracę
Martuś pamiętam jak martwiłaś się, że nie masz żadnych objawów… ale widzę, że teraz rozgościły się u Ciebie na dobre ;-)
LiLuu jak mogę pomóc, to również mogę zakupić Ci coś potrzebnego w aptece i wysłać- wal śmiało
Katy aaaaaaaaaaaaahahhahahha prawie się posikałam z kawału o pierogu
Ilonko Ty cholero, wystraszyłaś mnie, że ten ban to już taki wieczny będzie ale spoko wysyłaj dalej linki, najwyżej będziemy pisały petycję do admina, a jak nas zacznie też banowic to będziemy zakładały w kółko nowe profile, a jak to nie pomoże to założymy własne forum hahaha i będą nas mogli cmoknąć w …. pępuszki konkurencję będą mieli nie byle jaką
Valkyrie zdrówka dla Krzysia :-) tak w ogóle Krzysie to fajne chłopaki są
Pamela co za cudowna wiadomość aż chce się żyć :-) widzisz, teraz tylko czekać na swoją kolej Kochana
Witam wieczorową porą ze śnieżnych gór, co prawda na razie deszcz ze śniegiem, ale mam nadzieję, że zamieni się w sam śnieg
Katrina syneczek: cud, miód i orzeszki ;-)
Ada już mu mówiłam, ale zawsze jak mu mówię, że tęsknię itp. to On mi mówi, że to z nudów… wiesz, że się nudzę i wymyślam sobie smuty...
A ty chyba założysz w końcu tego neta w domku, co? Bo jakoś nie wyobrażam sobie, że znikniesz z forum jak zakończysz pracę
Martuś pamiętam jak martwiłaś się, że nie masz żadnych objawów… ale widzę, że teraz rozgościły się u Ciebie na dobre ;-)
LiLuu jak mogę pomóc, to również mogę zakupić Ci coś potrzebnego w aptece i wysłać- wal śmiało
Katy aaaaaaaaaaaaahahhahahha prawie się posikałam z kawału o pierogu
Ilonko Ty cholero, wystraszyłaś mnie, że ten ban to już taki wieczny będzie ale spoko wysyłaj dalej linki, najwyżej będziemy pisały petycję do admina, a jak nas zacznie też banowic to będziemy zakładały w kółko nowe profile, a jak to nie pomoże to założymy własne forum hahaha i będą nas mogli cmoknąć w …. pępuszki konkurencję będą mieli nie byle jaką
Valkyrie zdrówka dla Krzysia :-) tak w ogóle Krzysie to fajne chłopaki są
Pamela co za cudowna wiadomość aż chce się żyć :-) widzisz, teraz tylko czekać na swoją kolej Kochana
katy już troszkę lepiej u mnie z czasem choć dalej grafik napięty go granic możliwości
jutro idę na andrzejkową pidżamę party do mojej przyjaciółki:-)
lori no idziemy równo ale mnie pewnie wcześniej zaleje a ty dopiero będziesz testować bo ja dalej ta fl taką krótką mam...
film oglądam
jutro idę na andrzejkową pidżamę party do mojej przyjaciółki:-)
lori no idziemy równo ale mnie pewnie wcześniej zaleje a ty dopiero będziesz testować bo ja dalej ta fl taką krótką mam...
film oglądam
katrina115
Potrójna Mama
wiecie - ja miałam możliwość dostać każde znieczulenie jakie bym chciała, ale zdaję sobie sprawę, że to nie jest bez znaczenia dla dziecka, nie mówiąc juz o tym, że znieczulenie potrafi wstrzymać akcję porodową, dlatego i co prawda zdecydowałam sie na jakiś zastrzyk, ale.... żałuję, bo zaczął działać juz po wszystkim, bo szybko się uwinęłam z tym rodzeniem (nie ma to jak dobra współpraca - tym razem z synusiem), córcia średnio współpracowała - tzn. jak juz ja rodziłam to poszło migiem, bo oxytocyna daje kopa, ale bez tego.... dziecko nie chciało się zdecydować na opuszczenie mojego brzuszka.
Liluu - na najbliższej wizycie podpytaj położna co by doradzała i wtedy podejmij decyzję.
Liluu - na najbliższej wizycie podpytaj położna co by doradzała i wtedy podejmij decyzję.
reklama
Witam
Znowu mnie troszkę nie było bo czasu brak,a co będzie jak pójdę do pracy.....echhhhhh Dostałam wielką dynię i musiałam ją przerobić na jedzonko dla Antosia,ale jak zje to co mam zamrożone dla niego to przestaje mu oddzielnie gotować,będzie jadł to co my.
Poza tym walczę z przeziębieniem,mam nadzieję,że Antek się nie zarazi.
Joanna gratuluję bardzo i spokojnej ciąży życzę
Katrina ja też się zastanawiam kiedy te pół roku zleciało......
Czapka od Ilonki śliczna jak będę miała chwilkę wstawię fotki.
Znowu mnie troszkę nie było bo czasu brak,a co będzie jak pójdę do pracy.....echhhhhh Dostałam wielką dynię i musiałam ją przerobić na jedzonko dla Antosia,ale jak zje to co mam zamrożone dla niego to przestaje mu oddzielnie gotować,będzie jadł to co my.
Poza tym walczę z przeziębieniem,mam nadzieję,że Antek się nie zarazi.
Joanna gratuluję bardzo i spokojnej ciąży życzę
Katrina ja też się zastanawiam kiedy te pół roku zleciało......
Czapka od Ilonki śliczna jak będę miała chwilkę wstawię fotki.
Podziel się: