reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hello:)

kurcze chyba przedawkowałam komputer bo strasznie bolą mnie oczy :baffled:

Ada - ty to nas kobieto trzymasz w niepewno:rofl2: to juz lepiej jutro rano testuj niż wieczorem, test i tak zużyjesz a wynik pewniejszy ;-) ... no ale nie żebym cie namawiała :-p:-p:-p

Pamela - dzięki za tą "historię" bo na prawdę daje nadzieje że jeszcze się nam wszystkim kiedyś uda :-)

Ilonka - dobrze że już cię odblokowali i fajnie mimo wszystko że wpadły zlecenia :)

Katy - jestem bardzo ciekawa twoich karteczek świątecznych :-)

wiedze ze tematy poporodowe to ja już niestety niewiele pamiętam :sorry2:

reklama
Valky to faktycznie dziwnie z tym plamieniem, a nie masz jak pójść do gina??? Zdrówka dla Krzysia;-)
Liluu mialam robione i bylo ok ale to bylo rok temu a cykle wydluzaja mi sie od jakis 3 miesiecy.....wiec moze cos jest na rzeczy:confused:
Agnes no wlasnie jeden miesiac ok, a u mnie od 3 miesiecy coraz dluzsze ale ten to juz przesada......:-(....kochana miesiac po porodzie jesteś a już masz wage sprzed ciąży:szok:;-)
Az dziw bierze ze dla takiego przystojniaka tak ciezko chrzestna znalesc.......jak by co to ja nie odmówię:-D
Pamelcia jaka piekne zakonczenie tej trudnej drogi :tak::tak::tak:
Joasia niech cie m gąbkami obłoży........................sorki ale tak mi się nasuneło :-D:-D:-D:-D:-D
Lori zapusc sobie kropelki do oczu moze pomogą:tak:.....a karteczki może jakieś jutro zrobie........zobacze jak sie bede czuć

Katy to zrób sobie progesteron prywatnie w pl laboratorium ;) coś ok 30£ kosztuje

a jak sie czujesz ?? Przeszło ci cosik

Katy- a nie pomyslalam o tym :-) .musze M podrzucic pomysl..bo on juz sie smial ze jak tak bede sie przewracac i obijac to bede miala zakaz wychodzenia bo go ludzie o bicie zony oskarza :-) :-)

reklama
Do góry