reklama
Cześć dziewczynki :-)
Ja wstałam godzinę temu dopiero:-) Jeszcze mnie koleżanka telefonem obudziła, bo nie wiem, czy bym sama wstała :-) Ale musiałam chyba odespać wczorajszy dzień :-)
Ja juz po śniadaniu :-) Ale ja bułeczkę wciągnęłam :-) Dzis na obiad palunje makaron ze szpinakiem, a na podwieczorek cukinia w przyprawach :-) Skoro już o jedzeniu mówimy :-)
Miłej niedzieli :-)
Ja wstałam godzinę temu dopiero:-) Jeszcze mnie koleżanka telefonem obudziła, bo nie wiem, czy bym sama wstała :-) Ale musiałam chyba odespać wczorajszy dzień :-)
Ja juz po śniadaniu :-) Ale ja bułeczkę wciągnęłam :-) Dzis na obiad palunje makaron ze szpinakiem, a na podwieczorek cukinia w przyprawach :-) Skoro już o jedzeniu mówimy :-)
Miłej niedzieli :-)
P
piąteczka
Gość
na g napiszę , ze względów wiadomych
Roza_
Fanka BB :)
Rozia no to szalejesz:-) i w kuchni i ze snem
Roza no ze snem, to dawno tak nie miałam, więc nawet miło było :-) Bo zwykle w drugą strone to działa,że razcej nie moge spać :-) A dziś nawet sie w noicy nie obudziłam na siku, dopiero jak m do pracy wstawał , ale tylko chwilke zasnąć nie mogłam, ale zwpuściłam niesmiertelnych przyjaciół i od razu kima :-)
Roza_
Roziu u mnie też pamiętam w drugą stronę działało, a najbardziej byłam zmęczona jak po badaniach wracałam. No i te nieszczęsne siku w nocy - no ale jednak nie mogę się doczekać tych dolegliwości
P
piąteczka
Gość
lilu no nie mów, że zamieniłaś się jak ja w odkurzacz
reklama
Roza_
Roziu dobrze że nie narzekasz, taka ciąża to sama przyjemność hehe:-)
Podziel się: