reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
lilu trzymam &&&&&&&&&&& a najbardziej za to żeby się jednak praca znalazła

dziama ja mam tak samo- nie działa na mnie w ilości zabójczej dla reszty. Już se raz dupkę przypiekłam i mam nauczkę- no może dwa razy....

Hej kochane!
Ja się odmeldowuję, ze szpitala oczywiście...
U nas bez większych zmian. Zespół przetoczenia się nie pogłębia póki co (dziś miałam kolejne USG i tak co 2-3 dni), więc czekamy.
Mam ostre zapalenie gardła, więc antybiotyk i inne cholerstwa, poza tym krwawienia z nosa i z dziąseł więc też leki.
Dziś miałam USG żył w nogach i mam dostawać zastrzyki przeciwzakrzepowe.
Poza tym dziś w końcu zawitał do mnie rehabilitant i pomasował mi nogi (ma przychodzić codziennie), bo już ledwo mogłam się z łóżka podnieść (od przyjęcia do szpitala przybyło mi 12 kg i głównie jest to obrzęk nóg).
Cieszę się, że 32 tydzień już za nami i myślę, że jeśli nic się nie pogorszy, to za jakieś 3 tygodnie cesarka.
Ściskam Was wszystkie bardzo mocno, niestety mam taką wodę zamiast mózgu, że nie jestem w stanie Wam odpisywać, choć bardzo bym chciała...

ja miałam mocną głowę jak trenowałam ;-) A jak przestałam, to muszę uważać na ilość i na mieszanki, bo później jest dramat :-)

Kasia-es- nie myśl o odpisywaniu najważniejsze że sie meldujesz bo wszystkie myślimy o Tobie i dziewczynkach...... nasza bidulko tyle niedogodności ech............ ale za kilka miesięcy będzie tylko lepiej :*

Kasiu 32 tydzień to już silne dziewczynki, niczym się nie martw nic nie musisz nam odpisywać, nas bardzo cieszy jak nam piszesz co Was, bo wszystkie Ci kibicujemy, myślimy o Was i zawsze czekamy na wieści od Was

Na której stronie jest przepis na gofry? szukam i szukam. Poproszę o wpisanie go na grupę na przepisowy:)

hej!

my po spacerku, po obiadku i teraz odpoczywamy. młody śpi. no zadziwia mnie dzisiaj moje dziecko. spi, budzi się, pociągnie cyca 15 min i dalej w sen. no ale teraz już go wybudzam i musimy go zająć troszkę i wymęczyć do 19 potem kąpiel i pójdzie spać. przynajmniej mam nadzieję że zaśnie.

mnie też się oczy zamykają ale nie dane mi zdrzemnąć się w ciągu dnia. dzisiaj pójdę spać o 20 razem z Olkiem to może nadrobię niedobory snu.

kasiaes kochana dzielna z ciebie babka. jeszcze troszkę wytrzymaj a dziewczynki wynagrodzą ci wszystkie niedogodności ciąży. trzymam &&&&&&& za was

liluu
&&&&&&&&&& za pracę dla P. melduj co załatwiliście

katka
w PL ale mogłaby zameldować co tam słychać. jak tata?

viola
przepis na gofry na g

Dziama Mati biega po imprezach to chyba już ok :baffled: tzn może mniej boli .A ciocia nadal czeka za tel z Warszawy :baffled::baffled::baffled: dzwoniła do swojego lekarza i pyta sie czy odczytał płyte z wynikami a on na to że coś mu tam na biurku leży ale jeszcze nie otworzył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie ocipiec można .Człowiek umiera to jeszcze szybciej dobijają :crazy:

Ja to gębule mam już ładną :-):-):-) tzn zeszło mi uczulenie po foliku :baffled: tak po foliku :baffled: a maseczek nie robie ale musze poszukać pincetę i powyrywać siwki na głowie :-):-):-) a swoją drogą piczkę golę na krótko :-D:-D:-D a jak odrastają to parę siwków by sie znalazło he he.A mi sie ciąży chce :-) dupa szaleje cipka siwieje :-):-):-)

Lilu kciuki za to żeby wszystko było tak jak chcecie :-)

A swoją droga mój m kiedyś spał w kibelku z głową na sedesie :-D:-D:-D jak se popił po wypłacie i takie miał żygańsko że nie opłacało mu sie wychodzić z łazienki .Ja dobra żona przykryłam go tylko kocykiem :-D

Byłam na poczcie i facet wysyłał w bąbelkowej kopercie rogale marcińskie :-):-):-) he he ciekawe jak dojada całe czy jako plastusie :-D

Kasiu es jeszcze troszkę i bedzie po wszystkim i bedzie tylko podwójne płaczące szczęscie przy cyckach :-) trzymaj sie kochana.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry