reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Losiczko -hahahahahaha padłam :) no i chciał nie chciał ojciec będzie siedział na tyłku. a jak ciocia i Mati?
Piateczko musiałabym być chora na umysle żeby te zwłoki ewakuować z klopa :) jedynym przejawem milosierdzia byłoby doniesienie kocyka heheheeh
edit- szymonek wyznaje tradycyjny model rodziny i nie wzięło tego dziecko pod uwagę heheh

losiczko hahah .............:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale szantaż - mądre dziecko :-D:-D:-D Jaś jak m wraca co tydzien to mu zawsze mówi co sie działo, kto u nas był itd a m kiedys w żartach " a był moze jakiś Pan, wujek ??" a Jaś tak był, i sie z mamą bawił :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: haha dalej tematu nie drążył :laugh2::laugh2::laugh2: normalnie dziecko mam w razie czego kabla hehe

piąteczko nie chodzi o Ciebie dupeczko jędrna , ale jakoś mi sie tak przypomniał ten tekst hehe :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co w sytuacji jeśli to Wy jesteście tymi zwłokami ?? :-D:-D:-D W moim przypadku przydałby się taki dywanik, ale następnego dnia, bo rzygam jak kot i najchętniej spałabym w kibelku :-) Co by się nie nabiegać :-)

a ja siedzę z białą glinką na ryju, chociaż mnie to już raczej nic nie pomoże
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
Ale przynajmniej na psychikę dobrze wpływa
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

ilonko zajebiste masz dziecko
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Ostatnia edycja:
dziama pewnie nie raz zwłoki będziesz wlec hi hi

ilonko no niestety , ale jak widzisz babcia piąteczka już się nawet krochmalu chwyta- co zrobić

rozia glinka pomoże każdemu skoro na mnie zadziałała

a lilu to partyzantkę dziś uprawia??????????

a kłapcio jak do nas nie wróci to ją utopię w jeziorze lub zakopię w puszczy obok dzika

Rozia- jednym słowem biała glinka jest cudowna :) jednym działa na cerw innym głowę hehheheehhe :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Co do kibelka to ja nie mam takich problemów :) łeb że hohohohoho

Ja pierdziu ......... ja nadal nie kupiłam tej glinki :-:)-:)-:)-:)-:)-( nie moge jej znalesc ... w rosmmanie szukałam i dupa blada :baffled::baffled::baffled: Ja sobie dzis daruje, ale jutro urządzam wieczór spa :-D:-D:-D muszę brąziku troszke złapać bo jak mąka jestem :crazy:

dziama to Ty pasujesz do mojego m.......... on dopiero sie rozkreca a wszyscy napierdzieleni w trzy dupy hehe

ja mykam do solarium co by za córkę młynarza nie robić - raz w tych na 5 min i łykam beta solar- bo na widok marchewki już mi niedobrze

Piateczko ja jak zwykle spalam :-p Teraz sie zbieramy i jedziemy do biura pracy zobaczymy czy przyznają P zasiłek i czy dadzą nam zapomoge na mieszkanie od tego zależy nasz byt teraz

reklama
Piateczko- tylko sie nie "zeskwarcz "
Ilona- hehehehhe no najlepsze jest to że moj chłop ma łebek bardzo słaby wiec zawsze wychodzę z twarzą w związku jak na kobitę przystało hehehe

Do góry