reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

katy no nie rób sobie jaj:-D:-D ja bez ćwiczeń.... już dziś ćwiczyłam:tak::tak:

zdrówka dla taty, na pewno mu się trochę poprawi jak ma Ciebie przy sobie:tak:

kasia trzymaj się, popatrz jak już długo wytrzymałyście. Na pewno dacie jeszcze radę.

rozia śliczna niunia:-)

zmykam spać, dobranoc

reklama
katy dopiero moje słonko zarazonko było chudziutkie i ledwie........., niedawno ja byłam na skraju z wizją nie najlepszą ..... a jednak- i Tatko też da radę , bo ma za sobą prócz rodziny całą armię forumowych córek

witajcie

Agnes - dla Ciebie i całej reszty świeżych mamuś wklejam linka o skokach rozwojowych w pierwszym roku życia dziecka, poczytajcie sobie i nie wmawiajcie sobie, że jesteście złymi mamami!!!!

Skoki rozwojowe w pierwszym roku życia niemowlęcia - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety

katy - oby juz było tylko lepiej, zdrówka dla taty!!!

Kasia es - trzymam za Was kciuki, trzymajcie się jak najdłużej w trójpaku i oby się "prognozy" nie sprawdziły!!!

Witam:)

Agnes miałam napisać Ci o tych skokach rozwojowych ale widzę ,że Katrina mnie wyprzedziła:) Nie wmawiaj sobie głupot bo jesteś dla Olka najwspanialszą matką na świecie.

Rozia Bianka śliczna gratuluję wizyty:)

Kasia es wszystko będzie dobrze, dziewczynki coraz większe i silniejsze a podejrzenia lekarzy wcale nie muszą się potwierdzić i tego życzę z całego serca.

Katy
kciuki za tatę a Tobie siły życzę, trzymaj się dzielnie.

Losiczko super,że wróciłaś i jeszcze z takim fajnym humorkiem:)

Piąteczko buciki super:)

Ilonka
czapeczki super,Antkowi też muszę kupić czapkę na zimę i właśnie się zastanawiam......Poproszę o tabelkę bo straciłam orientację co gdzie u której:) dziękuję:)

jane
co to za czarodziejskie ćwiczenia? Oj mi też by się przydało......

U nas wszystko ok, chociaż boję się trochę bo weronika wczoraj przyszła ze szkoły z temp 39 stopni ,żeby mi tylko Antka nie zaraziła.
Antoś dziś kończy 5 miesięcy :-):-):-) jak ten czas leci:)
Pisałam wam ostatnio ,że zakładamy akwarium no i wczoraj wprowadziliśmy pierwszych mieszkanców:) 10 neonek,parkę danio i sumika:)Antoś zachwycony:)

Dziendoberek :-):-):-)

Męzus pojechał hura.......:-D:-D:-D Szymus stwierdził ze będziemy mieli święty spokój he he do momentu kiedy mama mu czegos zabroni to potem będzie bek za tatą :-).

Dzisiaj laba.Do maszyny nie podchodzę. Ciacho kupione pogoda taka że tylko kocyk i pilot do ręki.Hura pilot jest mój :-D:-D:-D
Głupol ze mnie he he . Ze sie ciesze że chłopina wyjechał ale co tam ......:-)

Katy zdrówka dla taty .Wiem co czujesz :-( jak patrze na ciocię to masakra.Przd choroba ważyła 90 kg teraz po 3 latach ma 48 kg:-(Trzymaj sie kochana.

Ilonko czapeczki boskie :tak::tak::tak: aż normalnie chce sie wpadke zaliczyć dla takiej czapeczki :-D:-D:-D

Miłego dnia dziewczynki

Paula te lateksowe są spoko według mnie jak najbardziej pasują :tak::tak::tak:

EDIT

czy tutaj jeszcze ktoś żyje?????????????????????????????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry