reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

niektórzy ludzie na prawdę mają schizo... :baffled:
ja kiedyś oglądałam jakiś program właśnie o operacjach plastycznych i była na prawdę nie przeciętnej urody dziewczyna, która twierdziła, że ma paskudny nos, a miała taki śliczny zgrabny nosek, że o jeju :-) no, ale oczywiście zoperowała go sobie i wyglądała później jak pinokio :-D no, ale jej się bardzo podobał... nie dość, że wydała kupę kasy, to jeszcze wyglądała jak cieć :laugh2:

reklama
no i po niedzieli, bardzo przyjemnej w przyjemnym towarzystwie :-)
a kumpela wieści przywiozła że w ciąży jest, baaardzo się ciesze, razem się starałyśmy, niedługo przed tym jak ja zaskoczyłam, ona poroniła...

Roza leniwa niedziela fajna rzecz, czasem trzeba się tak zresetować:-D
Rozia dzięki za wieści od Sylwi i Kasi, jesteśmy z Nimi i dzieciaczkami
Lor właśnie myślałam dziś o Tobie, fajnie że jesteś :)
Ania odliczamy do wolnego ;)
Katy ślicznie tworzysz :)
Paula ucz się, obserwuj :tak:
Piąteczko....co jest????????

Paula tez to chyba oglądałam... Ta laska miała długie włosy, ale nad uchem z prawej strony była wygolona?? A jej mąż taki wytatuowany??

truskafffka to super wieści, za niedługo razem będziecie popylały z wózeczkami :tak:

Rozia tak, laska by się zgadzała, ale męża niestety nie pamiętam :-( ale pewnie to ten sam odcinek, bo nie każdy po operacji plastycznej wygląda jak pinokio :-D zbyt dużo szczegółów się zgadza- zwłaszcza te wygolone włosy nad uchem ;-)

no jeżeli to ta sama, to ja na prawdę nie wiem po co robiła tą operację :confused: no, ale cóż... może miała za dużo kasy i nie wiedziała co z nią zrobić :nerd:

na tvn style to oglądałyście? bo w następnym odcinku ma być jakaś laska z wygoloną głową:) widziałam w zwiastunie.... może to ta sama??

a to nie bo to są polskie "przypadki"
szczerze powiedziawszy dla mnie to jest trochę pójście na łatwiznę... jak laska w wieku 21 lat uważa, że ma brzydki brzuch i nawet nie postara się trochę wysilić, żeby to zmienić za pomocą ćwiczeń...w końcu nie ma pewności, ze po operacji będzie zadowolona...a blizny i tak będą... nie wiem ja bym się tak łatwo na coś takiego nie zdecydowała...

reklama
jane jak widać więcej takich "mądrych" jest na świecie :-)
dokładnie, ja rozumiem jak ktoś już musi zdecydować się na taką operację, żeby móc jakoś spokojnie pokazać się na ulicy (np. po wypadku), albo jak kobieta próbowała już wszystkiego i nic nie daje takiego skutku jaki oczekuje, czy np. cycki, też raczej same nie urosną jak już nie urosły :-p ale nie tak iść na łatwiznę- "nie chce mi się ćwiczyć i stosować diety... a pójdę sobie odessać tłuszcz" :baffled:

Do góry