reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No wlasnie ale ze mnie ciolek ze nie wpadlam wczesniej na to :-D:-D:-D:-D juz szukam stroju bo jutro mam wolne (tylko 2 h pracy) i moze sie w koncu wybiore:tak: @ juz sie praktycznie skonczyla wiec spokojnie moge isc

reklama
Wiem już co zrobię żeby było jak najmniej zakłóceń w moim cyklu po prostu jak człowiek położę się w nocy w pracy spać i tyle :-p obudzę się i zmierzę tempke, bo jak będę w domu to nie będzie problemu :tak: tak samo jak pójdę na dniówkę...
znowu aż tak dużo tych nocek nie pracuję w miesiącu, także te kilka pomiarów potraktuję z przymrużeniem oka
:tak:

jakoś tak też zachciałam mieć swój wykresik wiem głuptok ze mnie, ale nigdy jakoś szczególnie nie przyglądałam się mojemu cyklowi, dlatego teraz chcę to zrobić głównie informacyjnie- nie chodzi tutaj o intensywne staranka, bo jak już mówiłam co ma być to będzie
;-) mam nadzieję, że mnie stąd za to nie wygonicie? :szok:

losiczka72 to niech stosunkowo dobrze przeprasza
:-)

KatyB super te hafciki
:tak:

piąteczko ale o so chozi?
:confused:

Katy mnie na kręgosłup właśnie polecali basen... Poszukaj sobie też na necie ( może gdzieś są pokazane) ćwiczenia w pozycjach izolowanych... Ja to miałam na rehabilitacji... generalnie wzmacniałam brzuch pośladki uda ćwicząc proste rzeczy na leżąco...

edith... Piateczko nie zauważyłam wcześniejszego wpisu Twojego - o co chodzi ?? Co się stało??

Paula msz racje obserwuj ten cykl na tyle ile mozesz a noz widelec nie bedziesz musiala dlugo sie obserwowac :tak: nikt cie nie wygoni bo i dlaczego mamy tu kobitki ktore jeszcze nie teraz planuja dzieciaczki i takie ktore juz zakonczyly staranka............................albo sie im tak wydaje:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
A mi zostalo 6 chusteczek to zrobienia...........:-)
Torba na jutro na basen gotowa:tak:

KatyB no właśnie chciałam nauczyć się sama siebie :tak: a kiedyś w przyszłości jak już zacznę takie poważne staranka będę wiedziała co i jak, a może nawet tak jak mówisz stanie się to tak szybko, że nawet nie będę musiała obserwować :-) zostanę mamą prawie na Waszych oczach hahaha :-D

Jejku, jakbym miała bliżej do Ciebie to bym się przeszła z chęcią na basen... bo ja tutaj nie mam z kim :-( przyjaciółka nie potrafi pływać :-p druga niedawno wyszła za mąż i wyprowadziła się w świat, a samej jakoś nie mam motywacji ;-)

Paula... Jane ma racje chociaz nie odmowilabym jak bys chciala isc ze mna;-) to wole tez sama chodzic......bo ze wstydu przed ludzi bo obserwuja plywam praktycznie bez przerw....tylko ze ja zabka umie bo kraulem to ledwo metr przeplyne i mam dosc:-D:-D:-D

jane co prawda to prawda, ale ktoś by mnie musiał zmotywować jakimś kopniakiem w d****o żebym solo wyszła na basen :-) ja z natury leniuch jestem :-p

edit.:

KatyB ja też jestem bardziej żabol
:-D

Valkyrie ale śliczne zdjęcie !!! :tak:

reklama
ja też głównie żabką:)))

oglądam właśnie na tvn style program o chirurgi plastycznej i jest laska, która chce sobie zoperowć sobie brzuch a ma zajebisty brzuch ... jakaś psychiczna!!!

Do góry