reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori

Dziękuję że wpadłaś do nas :-):-):-). Ciesze sie że czekasz na nowe staranka. Ty wiesz że trzymam kciuki z całych sił na Twoje drugie spełnione macierzynstwo. Kurka faktycznie z tymi badaniami to u nas jest masakra. Trzymaj sie dzielnie i jeszcze raz dziękuję :-):-):-)

Paula z reguły większośc z nas mierzyła , mierzy tempke zaraz po przbudzeniu. Nie wiem jak to jest jak pracujesz w nocy. Ale była u nas kiedyś dziewczyna co mierzyła w dzien bo tez pracowła w nocy i na jej wykresie był przez to totalny kosmos :-).

Ale pamiętaj ze mierzenie bardzo wciąga i sprawia że pod koniec cyklu im bliżej testowania włancza sie świrowanie :-D

A moj m robi podchody godowe :-D ja mu dam dzisiaj no już :-D

Rozia dzięki za info o dziewczynach. :tak:

reklama
losiczka72 no nic, to może spróbuję mierzyć albo o określonej godzinie, niezależnie czy będzie to po pracującej nocce czy nie, albo po prostu będę omijała dni kiedy będę po pracy w nocy... :confused:
hahaha będą jaja jak mnie wciągnie tak, że zawędruję do kolejnej tabelki :-D

edit.: oj będą lody
:-D

losiczka - napisz co sie teraz u ciebie dzieje :) .... tak żebym była trochę na bieżąco

paula - moja rada jest taka żebyś rzuciła tym termometrem w cholerę. Nie ma to u ciebie najmniejszego sensu, będą wychodziły Ci dziwolągi a ty będziesz sie schizowac i nakrecac. Jak masz zajść w ciąże to i tak zajdziesz, a jak masz nieregularne cykle to wypróbuj testów owu. Najlepiej seks co drugi dzien i wreszcie sie uda. Postraj sie wyluzowac i nie nakrecac a najszybciej sie uda.

Lori no powoli kompletujemy wszystko :-) Takie większe rzeczy typu wózek i łóżeczko będziemy pewnie w grudniu kupować, bo mamy mało miejsca i nie będzie tego wszystkiego gdzie trzymać... A mieszkanko odbieramy dopiero po urodzeniu się małej... Ja to bym się winka białego napiła... Ehhh... A tu jeszcze ładnych parę miesięcy poczekam...

Siostra mi właśnie grzybków przyniosła, bo dziś byli i muszę sosik z nich zrobić, tylko problem, bo oprócz grzybów nie mam żadnych składników :-D Oj chyba trzeba będzie do sklepu pojechać, bo mój już jest zamknięty... Także tzreba oglądnąć ugotowanych i się zebrać :-)

-Lorelain- nie nie, ja nie poczynam jakichś specjalnych starań, ja jak to określiła ilonka24 staram się "na luzie"- jak będzie to będzie, jak nie to będzie później i też będzie dobrze :tak:
o seksie co 2 dni to ja mogę tylko pomarzyć, bo mój K mieszka ~90km ode mnie :-(

edit.: chciałam tylko poobserwować na razie mój cykl
:tak:

lecę oglądać ugotowanych :-)

Paula żadnych lodów :-D:-D:-D kara musi być :-D jeszcze nie przeprosił :dry:

Lori u mnie troche zmian. Tzn juz sie nie staram ale dziewczyny czekaja na moja wpadkę :-):-):-). Odpusciłam. Widocznie nie dane mi juz było miec bąbla. Cieszę sie z tego co mam i to najważniejsze. Pomagam cioci jak mogę. I jestem szczęsliwa z takiego życia jakie mam. Ale bardzo kibicuje dziewczyną :-):-):-)

Rozia - najlepiej ususzyć na święta albo zrobić do słoików takie konserwowe, ale dla mnie są wtedy jak ślimaki i nie lubie takich :-p ... możesz mi też wysłać pocztą a ja już sie tam nimi zajmę :-D:-D:-D

ja korzystam puki mogę ... na pewno strzelę sobie jeszcze przed spaniem likierek... tak na wzmocnienie przed ciężkim tygodniem w pracy :-D:-D:-D

paula - no to tak czy siak taka obserwacja nic nie da ;) ... jak juz sie zdecydujecie to idź na żywioł ;)

losiczka - no to trzymam kciuki za szybką wpadkę !!! :)

mówie dzisiaj do męża że brzuch mnie boli to wreszcie okres bede miała i żeby sie lepiej szykował bo przez miesiąc czeka go jazda bez trzymanki ... na to on :szok: "mam brać dwie tabletki? bo jeszcze do końca cyklu nie dożyje" :laugh2:

edit:
miałam uczyć się niemieckiego, ale jak to przed nauką bywa coś mnei podkusiło i weszłam na bb ... no i teraz wsiąkłam przez was znowu na dobre :rofl2:

Ostatnia edycja:
Siostra suszy na święta, a mnie przywiozła, bo za mną chodzi już od dłuższego czasu sosik grzybowy, tylko mnie zaskoczyła, bo nie mówiła mi wcześniej,że dziś jadą na grzyby i mi je przywiezie :-)

reklama
hej jestem:)
po obiadku i z kawusią.... oglądam ugotowanych:)

lori fajnie, że jesteś:) przykro mi bardzo, że się znowu nie dało.... w między czasie zniknęłam i nie miałam okazji, Ci tego powiedzieć.

piąteczka ciekawe co tam znowu twój m wymyślił?? a co do wczorajszej sytuacji to chyba każda normalna kobieta zrobiłaby to samo co ty....

ania lokator się wyniósł? nie doczytałam...

losiczka nieugięta:tak:

dość duża produkcja jak na weekend:)))

Do góry